Viss, kas tev jāzina par katru zodiaka zīmi

VĒZIS

Vēžiem mēdz būt ļoti mainīgs noskaņojums, turklāt parasti šīs zīmes pārstāvjiem ir ļoti daudz noslēpumu, kā arī viņi ļoti reti atklājas citiem. 

Vīrietis – Vēzis vienmēr ir ļoti noslēpumains, uzticīgs un praktisks. Lai iegūtu viņa uzmanību, sievietei ir diezgan jānopūlas.

Sieviete – Vēzis vienmēr tērē mazāk, nekā nopelna. Viņai jau no bērnības ir rezerves “nebaltajām dienām”. Viņa nemīl kritiku un lieku uzmanību, taču viņai pilnīgi noteikti nav nekas pret būšanu uzmanības centrā.

VĒŽI DARBĀ

Vēzis ir lielisks darbinieks, taču vadīt viņu vajag ļoti uzmanīgi, jo spiedienu šīs zīmes pārstāvji pilnīgi noteikti nemīl. Tikai motivācija var viņus stimulēt darbam. Darba procesa izpildē uz Vēzi noteikti var paļauties. Visus projektus viņš nodos laikā un bez nevienas kļūdiņas. Pats galvenais – nedrīkst viņam traucēt ar kritiku, padomiem un mājieniem, jo tas tikai un vienīgi šīs zīmes pārstāvi kaitina.

VĒŽI MĪLESTĪBĀ

Ja Jūsu izredzētais ir Vēzis, tad Jums ir jābūt gatavai būt otrajai sievietei viņa dzīvē, jo pirmā vienmēr būs viņa māte, kura arī ir viņa ideāls. Viņas vēlmes ir vīrieša – Vēža likums. Viņa ir ideāla saimniece, labākā mamma un vienkārši vislabākais cilvēks pasaulē. Starp viņiem pilnīgi noteikti ir īpaša saikne, tāpēc labāk būs, ja ar šī vīrieša māti atradīsiet kopīgu valodu. Pēc savas dabas Vēzis ir ļoti galants un romantisks. Viņš ir lielisks tēvs, jo cenšas saprast bērna vēlmes un sapņus. Ja viņš ir Jūs iemīlējis, tad šaubīties par viņa jūtām nav vērts – cilvēkiem un lietām viņš pieķeras uz ilgu laiku.

Sieviete – Vēzis ir ļoti maiga un pacietīga būtne. Viņa ir kā radīta mīlestībai. Asaras – tā viņai ir parasta parādība. Viņa ir uzticīga savam izredzētajam, periodiski greizsirdīga, taču vienmēr atceras pašu galveno – viņas mīļotais vienmēr atgriezīsies mājās. Viņai piemīt lieliska intuīcija, viņu ir ļoti grūti apmānīt, jo viņa ļoti reti kādu sev pielaiž klāt. Viņai ļoti svarīgs ir mīļotā vīrieša atbalsts, jo bez tā viņa noiet no sava ceļa un ieslīgst depresijā.

Lasi vēl: VĒZIS- mīlestība, attiecības, laulība; viegli ievainojami manipulatori!

VĒŽI SEKSĀ

Vīrieti – Vēzi pastāvīgi ir jāliela. Seksā viņš ir pacietīgs, bet agresīvs. Ļoti dīvains salikums, pie kā noteikti ir jāpierod. Viņš noteikti “nemetīsies” virsū savam upurim jau pirmajā randiņā. Gultā Vēzis mīl būt līderis, tāpēc atslābinieties un vienkārši baudiet procesu.

Sieviete – Vēzis attiecību sākumā ir ļoti kautrīga. Viņai ir nepieciešams ilgāks laiks, nekā citiem, lai atklātu sevi gultā, taču viņas mērķis viennozīmīgi ir galvu reibinošs orgasms, tāpēc viņa pakāpeniski tieksies uz savu mērķi. Intīmajā jomā šī sieviete pilnīgi noteikti nav egoistiska, taču, ja viņai nāksies izvēlēties, tad viņa izvēlēsies baudu sev.

VĒŽI DRAUDZĪBĀ

Vēži ir uzticami draugi. Parasti viņi ar kādu draudzējas jau no bērnības. Bieži vien Vēži daudzu gadu garumā dzīvo atmiņās par laimīgajiem pagātnes brīžiem, nedaudz zaudējot realitātes izjūtu. Šīs zīmes pārstāvji vienmēr uzklausīs grūtā brīdī, dodot kādu vērtīgu padomu un pat palīdzot materiāli, ja tas būs nepieciešams.

 

LAUVA

Kas attiecas uz Lauvām, tad te visi jociņi ir lieki, jo kļūdas šīs zīmes pārstāvji nepiedod. Lauva ir līderis – viņu uzklausa un viņam seko!

Lauvas mīl komplimentus, viņiem patīk, ka viņus liela. Darbā šīs zīmes pārstāvji ir ļoti azartiski, mīl tērēt naudu, tiecas pēc visa skaistā un greznā, kā arī alkst pēc īpašas uzmanības.

Lasi vēl: Lauvas mīlestībā; cilvēki, kuriem romantika ir asinīs

Vīrietis – Lauva ir iedomīgs un dumpīgs. Viņu noteikti var “pieradināt”, taču šim procesam ir jāpieiet ļoti akurāti.

Lauvenes parasti ir ļoti populāras vīriešu vidū. Viņām ir svarīgs statuss, taču neizpalikt arī bez romantikas.

LAUVAS DARBĀ

Parasti šīs zīmes pārstāvji ieņem kādu no vadošajiem amatiem. Lai ar Lauvām saglabātu labas attiecības, Jums noteikti vajadzētu atzīt to, ka vadītājs – Lauva ir vistalantīgākais, radošākais, gudrākais un labākais priekšnieks pasaulē! Viņš no Jums gaida pilnu atdevi, lai būtu drošs par to, ka Jūs tiešām esat tas, kurš viņam patiesi ir vajadzīgs.

LAUVA MĪLESTĪBĀ

Vīrieši – Lauvas mīl, kad par viņiem sajūsminās. Šīs zīmes pārstāvis būs kopā ar to sievieti, kura “glaudīs viņu pa spalvai”. Šis vīrietis ir savas izredzētās saimnieks, tāpēc arī vislabāk zina, kur un ar ko viņai būt labāk pavadīt laiku, kādu kleitu vilkt un kā izskatīties konkrētajā situācijā. Izsaukt viņos greizsirdību nav vērts, jo viņi tāpat zina, ka Jūs izsaucat interesi arī citos vīriešus, tāpēc lieku reizi par to atgādināt ir bezjēdzīgi. Lauva ir pārliecināts, ka dzīvo kopā ar dievieti, tāpēc Jums nāksies papūlēties, lai šim statusam arī atbilstu.

Sieviete – Lauva ir dieviete, tāpēc arī pret viņu jāizturas kā pret dievišķu būtni. Tikai nepārtraukti uzmanības apliecinājumu, dārgas dāvanas un cienīga attieksme var palīdzēt Jums iekarot Lauvenes sirdi. Ja viņa ir kādu iemīlējusi, tad tas ir uz ilgu laiku, jo viņa noteikti netērēs savu laiku, iesaistoties bezjēdzīgā flirtā.

Lasi vēl: Ja mīli kādu Lauvas zīmē dzimušo, pievērs viņam uzmanību, pirms ir par vēlu

LAUVA SEKSĀ

Savas izredzētās acīs šīs zīmes vīriešiem ir ļoti svarīgi būt uzdevumu augstumos. Viņš ir uzticīgs un to pašu prasa no savas partneres. Protams, ka Lauva skatās arī uz citām sievietēm, taču tālāk par parastu viņu formu apskatīšanu viņš neiet.

Lauvene ir spēcīga siržu iekarošanā, bet ne gultā, tāpēc tad, kad lieta nonāk līdz gultas priekiem, bieži vien stiprā dzimuma pārstāvji šīs zīmes sievietēs ir vīlušies. Visa problēmas būtība slēpjas tajā, ka šīs zīmes sieviete vienmēr vēlas izskatīties nevainojami, tāpēc neļauj sev atslābināties. Tikai ērtas pozas, perfekts apgaismojums un labākās “rotaļlietas”, kas ne vienmēr ir komfortabli viņas partnerim.

LAUVAS DRAUDZĪBĀ

Šīs zīmes pārstāvji vienmēr un visur tiecas būt pirmie, tāpēc vienlīdzību attiecībās pilnīgi noteikti negaidiet. Ja nemitīgi esat gatavi šīs zīmes pārstāvjus lielīt un apjūsmot, tad Lauva kļūs par lielisku un uzticamu draugu.

 

JAUNAVA

Dzīve pūlī – tā noteikti nav Jaunavu izvēle, jo šīs zīmes pārstāvji nemīl burzmu, viņiem nepatīk strīdēties un pakļauties emocijām. Jaunavas dod priekšroku savai komforta zonai. 

Jaunavas var pārciest ļoti daudz. Šīs zīmes pārstāvji ir spēcīgi cilvēki. Viņi ļoti skaidri redz apkārtējo cilvēku trūkumus. Citus viņi kritizē ar lielu entuziasmu, bet kritiku savā virzienā viņiem nepatīk dzirdēt.

Lasi vēl: Jaunavas mīlestībā; cilvēki ar augstiem standartiem

Vīrietis – Jaunava ir auksts, praktisks, nesavtīgs, uzticams, disciplinēts, godīgs, mīlestības vārdā spējīgs sevi ziedot, uzticīgs un mīļš.

Sieviete – Jaunava ir sievišķīga, punktuāla, eleganta, seksuāla, bet ne vienmēr uzticīgi, gādīga un apzinīga.

JAUNAVAS DARBĀ

Jaunavas ir disciplinētas, punktuālas, akurātas un atbildīgas. Viņām ir ļoti svarīgi mīlēt to, ko viņas dara – tad arī viņām viss izdodas! Viņas ir ļoti uzmanīgas pret apkārtējo vēlmēm, tāpēc no šīs zīmes pārstāvjiem iznāk lieliski psihiatri, ārsti, pavāri, dizaineri un asistenti. Jaunavām nepatīk melot, tāpēc vēl godīgāku darbinieku Jums būs grūti atrast!

JAUNAVAS MĪLESTĪBĀ

Vīrieša – Jaunavas “aplidošana” ir citādāka. Viņš ir praktiskas dabas cilvēks, tāpēc netērēs laiku “liekai” romantikai. Bieži vien viņam pirmajā vietā ir darbs, taču tas nebūt nenozīmē, ka esat kļuvusi viņam nevajadzīga. Viņš vienkārši zina, ka ir Jūs ieguvis un mīlas frontē viņam viss ir labi. Viņa jūtās nebūs vērojams sasprindzinājums, greizsirdības uzplūdi vai neizskaidrojami aukstuma un siltuma uzplaiksnījumi. Viss ir mierīgi, viss ir stabili! Ja attiecības neizdodas un nākas šķirties, tad pēc tam šis vīrietis noslēdzas. Viņš vairs neuzticas un kļūst ļoti piesardzīgs. Katra nākamā vilšanās atstāj pēdas viņa dvēselē, tāpēc pret katru nākamo partneri viņš kļūt arvien prasīgāks. Viņš lieliski prot flirtēt, taču mīlestībā viņu pilnīgi noteikti interesē tikai kvalitāte.

Sieviete – Jaunava vienmēr izvēlas dvēseli, nevis “maku”. Viņa dod priekšroku patiesām jūtām, nevis materiālajiem labumiem. Nekādu scēnu vai sasistu trauku. Viņa ļoti cienījami pārcieš visus likteņa triecienus. Viņu noteikt nevar “aptīt ap pirkstu”. Viņā ir apkopotas visas labākās rakstura iezīmēs ideālās proporcijās. Ja šī sieviete ir izvēlējusies tieši Jūs, tad esiet pārliecināts par to, ka Jaunava ar Jums būs līdz galam, galvenais – nepieviliet viņu. Rēķinieties ar viņas domām, lēmumiem un vēlmēm, tad arī Jūs būsiet laimīgs pāris, kas nerīko skandālus un greizsirdības scēnas.

JAUNAVAS SEKSĀ

Jaunavas ir standarta pozu un ainu pretinieces. Šīs zīmes pārstāvji ir nestandarta pieejas cienītāji. Viņi noteikti zina, kas ir labs sekss, viņi spēj dāvāt ļoti spilgtas sajūtas un sniegt neaizmirstamu baudu. Jaunavas ļoti ciena savu ķermeni, savu seksualitāti, savu izvēli un partnerus. Viņas pilnīgi noteikti neguļ ar kuru katru, visu savu seksualitāti viņas sniedz tikai un vienīgi izredzētajam.

JAUNAVAS DRAUDZĪBĀ

Šīs zīmes pārstāvjiem pilnīgi noteikti nav vajadzīgi padomdevēji, jo Jaunavas skaidri zina gan to, ko grib. Tas ir iemesls tam, kāpēc uz draugiem viņas skatās kā uz “izklaidi”. Viņām ir nepieciešams izlādēties, un tajā ļoti labi palīdz draugi. Jaunavas mīl patiesus un laipnus cilvēkus, jo attiecībās, pirmkārt, ciena godīgumu. Draugu šīs zīmes pārstāvjiem nav ļoti daudz, jo Jaunavas tomēr ir vientuļnieces, nevis kompānijas dvēseles. Viens labs draugs un pāris labu paziņu – tas Jaunavām ir vispiemērotākais variants!

 

SVARI

Svari ir mākslas un harmonijas radītāji. Viņi no nekā var radīt īstu šedevru. Šīs zīmes pārstāvjiem ir plaša sirds un dedzīga taisnīguma sajūta. 

Svari viennozīmīgi ir labākā un spilgtākā komandas daļa darbā, jautri sarunu biedri draudzībā un lieliski mīļākie gultā. Šaurās aprindās viņi ir zināmi ar savu šarmu un oriģinalitāti.

Lasi vēl: 5 lietas, kas jāzina par Svariem, lai attiecības ar šīs zīmes pārstāvjiem būtu veiksmīgas

Ieraugot viņus vienu reizi, Jums būs ļoti grūti viņus aizmirst arī pēc daudziem gadiem. Svaru labo īpašību saraksts ir bezgalīgs. Viņi it visā tiecas pēc ideāla.

SVARI DARBĀ

Tādi darbinieki iejūtas jebkurā kolektīvā. Šīs zīmes pārstāvji ļoti cienījami izturas pret saviem kolēģiem, tāpēc par viņiem runās tikai un vienīgi labu. Svari ir spējīgi atrisināt jebkuru problēmu un vienmēr atrod sevī spēkus sasniegt jebkuru mērķi. Viņi it visā meklē līdzsvaru, tāpēc viņi tiks galā ar jebkuru sarežģītu situāciju. Svari ir miera uzturētāji, viņi var izlīdzināt jebkuru situāciju un mainīt notikumu gaitu līdz nepazīšanai. Darba shēmas viņiem praktiski vienmēr ir ļoti konservatīvas, taču tajā pat laikā viņi vienā brīdī var visu mainīt, nebaidoties no inovācijām. Svari ir talantīgi, spējīgi un ļoti radoši darbinieki!

SVARI MĪLESTĪBĀ

Vīrietis – Svari ir ļoti prasīgs attiecībā pret savu izredzēto. Viņš redz visus viņas trūkumus, viltu un trikus, taču reizēm viņā pamostas “Māte Terēze” un viņš meklē attaisnojumu vismuļķīgākajai savas partneres rīcībai. Iekarošanas periodā viņš ir ļoti maigs, dāsns un galants, viņš savu izredzēto iekaro ar visām pieejamajām un arī nepieejamajām metodēm. Tālāk viņš apzinās to, ka visi etapi ir noritējuši vienkārši ideāli, un ir pienācis laiks iepazīt savu partneri daudz tuvāk, mēģinot saprast to, vai viņa viņam tiešām ir tā ideālā. Ja viss norit gludi, tad tālāk viņa sievietei noteikti vajadzētu izvairīties no visa veida konfliktiem un strīdiem. Tādā gadījumā viņu kopdzīve būs vienkārši ideāla!

Sieviete – Svari  mīl pašu iemīlēšanās stāvokli. Viņai patīk apzināties, ka viņa ir daļa no kaut kā liela. Savā partnerī viņa ciena vēlmi iekarot jaunas virsotnes, jo viņai ir ļoti svarīgi, lai vīrietis nepārtraukti sevi pilnveidotu. Attiecībās viņai ir būtiski, lai par viņu sajūsminās, pielūdz un novērtē. Ja viņa jūt, ka viņa ir nepieciešama, šis sieviete sava mīļotā dēļ būs gatava gāzt kalnus. Visu savu dzīvi viņa tiecas pēc līdzsvara, tāpēc partneri viņa, pirmkārt, izvēlas ar prātu un tikai pēc tam ar sirdi un ķermeni.

Lasi vēl: Svari mīlestībā; cilvēki, kuriem ļoti svarīgs ir ārējais izskats

SVARI SEKSĀ

Vīrieši – Svari noteikti dod priekšroku loģiskajām spēlēm, nevis sporta turnīriem. Šiem vīriešiem bieži vien nav pats atlētiskākais ķermenis, toties viņi ir ļoti gudri un spējīgi rast kompromisu. Viņu prāts sieviešu ķermeņiem ir kā magnēts. Svariem patīk ļoti gari intīmās tuvības brīži, viņi izpēta katru savas izredzētās ķermeņa milimetru, lai sniegtu viņai baudu. Šiem vīriešiem patīk ļoti daudz kas, tāpēc Jums noteikti nevajadzētu baidīties viņiem izpaust savas slēptākās vēlmes.

Sievietes – Svari ir radušas baudīt mīlas rotaļas. Viņas gūst baudu no ilgstošas priekšspēles un lieliska partnera. Šādai sievietei pilnīgi noteikti ir vajadzīgs ļoti pieredzējis partneris, kurš spēs iepriecināt katru viņas ķermeņa šūniņu. Viņa mīl izsmalcinātību, tāpēc viņai patīk dārga apakšveļa, kā arī viņa noteikti priecātos par spoguli uz griestiem, kas ļautu saņemt estētisku baudījumu no šī intīmās tuvības procesa. Viņai patīk daudzveidība, tāpēc konservatīvi vīrieši noteikti nebūs viņas gaumē, vismaz ne seksā.

SVARI DRAUDZĪBĀ

Draudzībā Svari ir visnotaļ vēsi. Viņi noteikti nepametīs grūtā brīdī, taču arī visnotaļ lielu atbalstu nevajadzētu gaidīt. Viņi Jums sarežģītā brīdī neaizdos naudu, bet gan piedāvās iespēju nopelnīt pašiem. Viņu padomi vienmēr ir ļoti labi pamatoti un pilni skaidrības. Viņu skats uz problēmu ir ļoti pragmatisks. Viņi skatās uz problēmas sakni, tāpēc viņu padomi ir daudz dārgāki. Svariem piemīt lieliska humora izjūta, jautrs gars un spēja iekļauties jebkurā kompānijā, turklāt viņi var pacelt garastāvokli pat vissmagākajā dienā.

 

SKORPIONS

No Skorpiona zīmē dzimušajiem nebaidās tikai muļķi. Tā ir ļoti spēcīga zīme, kuras pārstāvji viennozīmīgi ir Fortūnas lutekļi. Skorpioni prot mīlēt, taču viņu mīlestību ir jānopelna. 

Skorpioni ir cilvēki, kuri iet tikai un vienīgi uz priekšu, jo aiz muguras viņi atstāj nodedzinātus tiltus, nevis vilšanās ceļus. Skorpionus ir par ko mīlēt, galvenais – nemēģināt viņus apmānīt un pārspēt viltībā.

Lasi vēl: SKORPIONS- mīlestība, attiecības, laulība; cilvēks, kurš mīl iekarot un panākt savu!

Vīrieši – Skorpioni ir kaislīgi, pārliecināti par saviem spēkiem, mīl vadīt citus, vienmēr grib būt pirmie, seksuāli, prasīgi, izlēmīgi un mērķtiecīgi.

Sievietes – Skorpioni ir spītīgas, savtīgas, prasīgas pret sevi, pārliecinātas par savu skaistumu, niķīgas, harmoniskas, seksuālas, viltīgas, enerģiskas un kaislīgas.

SKORPIONI DARBĀ

Šīs zīmes pārstāvji ir lieliski psihologi, tāpēc strādāt viņiem ir nepieciešams tieši ar cilvēkiem. Viņi mīl analizēt situāciju, meklēt dažādus zemūdens akmeņus aktuālos jautājumos, kā arī viņu spēkos ir atrisināt jebkuru konfliktu, liekot lietā savu harismu, flirtu un šarmu. Galvenie panākumi Skorpionus piemeklē tad, kad viņi jau dažus gadus ir nostrādājuši attiecīgajā sfērā un pakāpušies pa karjeras kāpnēm. Pēc tam viņu reputācija strādā viņu labā. Veiksme viņiem dodas rokās tāpēc, ka viņi nebaidās no neveiksmēm. Skorpioni ir mērķtiecīgi un mīl riskēt, bet veiksme mīl viņu izdomu un apņēmību.

SKORPIONI MĪLESTĪBĀ

Vīrieši – Skorpioni ir ļoti kaislīgi un noteikti zina, kā patiesi mīlēt, taču šo zoli veikt viņi uzdrošinās ļoti reti. Pēc savas dabas viņi monogāmi, tāpēc viņu vidū nav daudz tādu, kuri būtu gatavi krāpt, taču vienmēr ir arī izņēmumi. Viņiem ir ļoti svarīgi redzēt sev blakus cienījamu daiļā dzimuma pārstāvi, kura spēs apmierināt visas viņu vēlmes. Kas Skorpions ir iemīlējies, viņš dara brīnumainas lietas. Viņš var sasniegt jebkuru mērķi. Skorpionam ir nepieciešamas nopietnas attiecības, tāpēc flirts paliek flirts, bet sievieti viņš sev izvēlas vienu un uz visu mūžu.

Sievietes – Skorpioni izvēlas sev ļoti uzticamus partnerus. Viņas nav nekādas aukles saviem vīriešiem, tāpēc žēlot viņus pilnīgi noteikti netaisās. Viņa prasa uzmanību un cieņu, pretī dodot enerģiju un spēku. Šīs sieviete pilnīgi noteikti nepieņem krāpšanu, tāpēc pārliecināt viņu par to, ka tā bija kļūda, ir bezjēdzīgi. Viņa ir stingra savos lēmumos, un otrā iespēja Jums pilnīgi noteikti netiks dota. Mīlestība viņai nozīmē ļoti daudz, bet “dzīve” ir sinonīms “mīlestībai”.

Lasi vēl: Talantu horoskops Skorpiona zīmē dzimušajiem; cilvēki, kuriem piemīt īpašas spējas!

SKORPIONI SEKSĀ

Vīrietis – Skorpions spēj sniegt baudu jebkurai partnerei, bet viņš pats gūst baudu no viņas orgasma, elsām un apmierinātības. Sekss ar šajā zīmē dzimušo var kļūt par augstākās pilotāžas meistarklasi vai arī dzīvniecisku instinktu.

Sieviete – Skorpions mīl nodarboties ar seksu. Virtuālajā vidē  viņa dievina apmainīties ar erotiskiem attēliem, ziņām un nākotnes plāniem seksuālajā sfērā. Šī sieviete ir vienmēr gatava realizēt jebkādu Jūsu vēlēšanos. Viņa ir nenogurdināma un kaislīga. Ja Jūs gultā lutināsiet viņas ķermeni, viņa var Jums dāvāt paradīzi tepat uz Zemes.

SKORPIONI DRAUDZĪBĀ

Skorpioni ciena un novērtē savus draugus. Vārds “draudzība” viņiem nozīmē ļoti daudz. Skorpiona klātbūtnē Jūs nevarat pateikt nevienu sliktu vārdu par viņa draugu, jo viņš noteikti aizstāvēs viņa godu. Skorpioni reti kad ir spējīgi atklāties līdz galam, taču viņu draugi zina visu to, ko zina viņu tuvinieki, kas no viņu puses skaitās visaugstākās uzticības izpausme. Skorpioni ir ļoti labi draugi, gudri padomdevēji un jautri sarunu biedri.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu par atlikušajām zīmēm STRĒLNIEKU, ŪDENSSVĪRU, MEŽĀZI un ZIVĪM

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru