Viss, kas tev jāzina par Lauvas laulības dzīvi

Lauva sajūsmināti izbaudīs katru kāzu dienas mirkli un parūpēsies, lai arī viņa otra pusīte būtu ar itin visu apmierināta. Lauva noteikti nespēj vien sagaidīt laulību brīdi, šīs zīmes pārstāvis noteikti cītīgi krās naudu, lai svinīgajā brīdī viņa rīcībā būtu viss, ko viņš vēlas – skaista kāzu ceremonija baznīcā, cienīga pasēdēšana kāzu viesiem un brīnišķīgs medusmēnesis. Pēc laulību saišu noslēgšanas Lauva būs uzticams partneris, kā arī piepūlēsies, lai uzturētu laulību dzīvu un tā sniegtu emocionālo gandarījumu. Lauva noteikti iedrošinās savu partneri sekot viņa sapņiem un ambīcijām.

Dažiem var šķist, ka Lauva šādā veidā pieņem lēmumus viņu vietā, tomēr patiesībā džungļu karalis tikai vēlas, lai viņa mīļotajam cilvēkam būtu pēc iespējas labāk. Ja viņu kritizē partneris, Lauva centīsies neklausīties viņā.

Jāatceras, ka attiecībās lēmumi jāpieņem kopīgi, nevis atsevišķi un jāievēro līdzsvars. Lai to īstenotu Lauvai vajadzētu padomāt par to, ko patiesi vēlas viņu partneris, gadījumā, ja kaut kas tiek darīts viņa labā.

Lasi arī: Viss, kas tev jāzina par Vēža laulības dzīvi

Ja sievietei-Lauvai tiek nodrošināta drošība un miers, viņa kļūs par dāsnu, drošsirdīgu un augstsirdīgu saimnieci. Viņa ir balsts bērniem, bet par visu augstāk viņa nostāda sava partnera labklājību. Savus bērnus šī sieviete vienmēr aizstāvēs ar zobiem un nagiem, lai tur vai kas. Lauva kā māte ir lieliska tikai tad, ja viņai šajā ziņā ir palīgi (auklītes vai kalpotāji). Citādi viņa bērnus uzskata par pārlieku smagu nastu, kas gulstas uz viņas pleciem. Viņai noteikti nepieciešams spēcīgs un raksturā stabils partneris.

Lauvas nekad neaizmirst savu bērnību, arī būdami pieauguši viņiem patīk būt bērnišķīgiem. Dažkārt Lauvas neizturas pret bērniem kā pret bērniem. Viņi tos ciena un iemāca viņiem cienīt citus cilvēkus. Lai arī Lauva nerunā deminutīva formā, kad vēlas izteikt mīlestību un atzinīgas jūtas, viņš labi pieprot izteikt to, ko domā un jūt.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru