Wizz Air paziņo par jaunu bāzi Krakovā. 2 Jaunas lidmašīnas un 12 jauni maršruti 2019. gadā

Krakovā, 2018. gada 21. novembrī. Eiropas visstraujāk augošā lidsabiedrība Wizz Air šodien informēja par 26. bāzi – tā atradīsies Krakovā. 2019. gada maijā un septembrī lidsabiedrība izvietos Krakovas lidostā divas Airbus lidmašīnas A321. Reizē ar ziņu par jaunās bāzes izveidi Wizz Air informēja par divpadsmit jauniem maršrutiem uz deviņām valstīm no Krakovas, sākot no 2019. gada aprīļa. Biļetes jaunajos maršrutos jau var iegādāties vietnē wizzair.com vai lidsabiedrības lietotnē par cenām, kas sākas tikai no 19,99 EUR.*

Krakova kļūs par Wizz Air 26. bāzi un visjaunāko bāzi Polijā līdztekus Varšavai, Katovicei, Gdaņskai un Vroclavai. WIZZ paplašināšanās ietvaros lidsabiedrība turpinās izvērst darbību Polijā, lai nodrošinātu Polijas klientiem arvien vairāk ceļošanas iespēju. Bāzes izveide Krakovā nozīmē 240 miljonu USD** WIZZ ieguldījumu Polijā un veido 80 jaunas tiešās darbvietas lidsabiedrībā un vairāk nekā 140 darbvietu saistītajās nozarēs***. Abas jaunās Airbus lidmašīnas A321 atbalstīs darbību divpadsmit jaunos maršrutos – Krakovas ceļotāju sengaidītos lidojumus uz Londonu, Kijevu, Bari, Katāniju, Larnaku, Nicu, Turku, Billundu, Donkasteru, Harkovu, Oslo un Kutaisi.

Wizz Air sāks atlasīt jaunus un ambiciozus kandidātus jaunajai bāzei. Apkalpju darbā pieņemšanas dienas notiks Krakovā 2019. gada 7., 17. un 26. janvārī. Lai iegūtu sīkāku informāciju, lūdzu, apmeklējiet https://wizzair.com/pl-pl/informacje-i-uslugi/career/cabin-crew-flight-attendant/#/

Ņemot vērā šo paziņojumu, WIZZ tagad piedāvā 188 tūkstošus biļešu 12 maršrutos no Krakovas, savukārt 2019. gadā kopumā uz Poliju un no tās – vairāk nekā 11 miljonus biļešu 165 maršrutos, jo lidsabiedrības mērķis ir izveidot vairāk iespēju Polijas ceļotājiem un valsts viesiem izmantot zemas cenas un izcilu ceļošanas pieredzi.

No Rīgas WIZZ piedāvā lētus lidojumus uz 13 galamērķiem 10 valstīs. 2018. gada pirmajos septiņos mēnešos lidsabiedrības sniegtos pakalpojumus ir izmantojuši vairāk nekā 370 tūkstoši Latvijas pasažieru. Tas ir par 21 % vairāk nekā iepriekšējā gada attiecīgajā periodā.

WIZZ nodrošina daudz inovatīvu piedāvājumu un pakalpojumu, kas ļauj pasažieriem ideāli noorganizēt braucienus. Tos visus var rezervēt Wizz Air viegli izmantojamajā lietotnē un tīmekļa vietnē. No lidsabiedrības jaunākajām izstrādnēm klienti var izvēlēties pakalpojumu „Elastīgais ceļabiedrs”, kad viņi vēlas izveidot jaunu rezervējumu, rezervēšanas laikā neiekļaujot visu pasažieru vārdus, vai 48 stundas saglabāt vislabāko cenu, izvēloties iespēju „Cenas fiksēšana”.

Uzstājoties preses konferencē Krakovā, Wizz Air valdes priekšsēdētāja un vadītāja vietnieks Stīvens Džonss sacīja: „Šodienas paziņojums uzsver mūsu saikni ar Poliju, pirmo tirgu, kur mēs uzsākām darbību 2004. gadā. Mēs izvēlējāmies Krakovu par jaunāko bāzi Polijā, jo saskatām zemo cenu ceļojumu potenciālu un pieprasījumu šajā pilsētā, kas ir viens no populārākajiem tūrisma galamērķiem, kā arī strauji augošs lietišķais centrs. Mūsu jaunā bāze tiks atvērta 2019. gada 1. maijā ar 80 jaunām darbvietām tieši Wizz Air, un no nākamā gada mēs piedāvāsim 12 jaunus un interesantus maršrutus. Mēs esam pārliecināti, ka klientiem Polijā patiks mūsu ērtais lidojumu grafiks, vienkāršā tiešsaistes rezervēšanas sistēma vietnē wizzair.com un plašās izvēles iespējas, lai pielāgotu ceļošanas pieredzi katra ceļotāja vajadzībām. Mūsu nepārtrauktā izaugsme Polijā turpina stiprināt Wizz Air saikni ar valsti, pilsētu un Krakovas lidostu, kā arī veicina tūrisma un viesmīlības nozares attīstību Polijā.”

Par Wizz Air

Wizz Air ir lielākā zemo izmaksu lidsabiedrība Centrāleiropā un Austrumeiropā, kas pašlaik ekspluatē 105 lidmašīnu Airbus A320 un A321 parku un no 26 bāzēm piedāvā lidojumus vairāk nekā 600 maršrutos, savienojot 143 galamērķi 44 valstīs. Wizz Air aptuveni 4,000 aviācijas speciālistu lielais kolektīvs nodrošina izcilu servisu un ļoti zemas biļešu cenas, Wizz Air kļūstot par 32 miljonu pasažieru izvēli pēdējo 12 mēnešu laikā. Wizz Air akcijas tiek kotētas Londonas fondu biržā ar kodu WIZZ, un uzņēmums ir iekļauts indeksos FTSE 250 un FTSE All-Share Indices. Wizz Air ir reģistrēta saskaņā ar Starptautiskās gaisa transporta asociācijas (IATA), Ekspluatācijas drošības auditu (IOSA), kas ir lidsabiedrību drošuma atzīšanas etalons visā pasaulē. Uzņēmums nesen saņēma visaugstāko septiņzvaigžņu drošuma novērtējumu no pasaules vienīgās drošuma un piedāvājumu novērtēšanas aģentūras airlineratings.com, kā arī to nesen par 2017. gada Eiropas lidsabiedrību nosauca Aviation 100, kas ir cienījams gadskārtējs izdevums, kurš izsaka atzinību gada izcilākajiem aviācijas un kosmosa nozares dalībniekiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru