Zaudējam enerģiju – iegūstam slimības. Kā to nepieļaut?

cilveks_energija

Daudzas “gadsimta slimības” – astma, krūts vēzis, sirds-asinsvadu sistēmas kaites un bronhu un plaušu saslimšanas – notiek tikai tāpēc, ka mūsdienu cilvēkam sirds čakra – anahata – negatīvo emociju dēļ ļoti bieži ir piesārņota ar “netīro” enerģiju. Pie šīm emocijām pieder dusmas, aizvainojums, naids, ātrsirdība, paradums vainot citus, nepārejošā savas vainas apziņa un virkne citu.

Šo emociju dēļ sirds čakra sāk mazāk izstrādāt enerģiju. Bet tas nozīmē, ka cilvēkam ir grūtāk tikt galā ar smagajām situācijām, uzrodas jaunas nepatikšanas un aizvainojumi. Pasliktinās attiecības ar cilvēkiem, bieži – ar pretēja dzimuma pārstāvjiem.

Pirmkārt, tas notiek tāpēc, ka cilvēks izstaro vāju emocionālo enerģiju un apkārtējie viņu praktiski nepamana.

Otrkārt, no cilvēka izplūst gana daudz negatīvās enerģijas, citi to neapzināti jūt un cenšas ar šo cilvēku nekomunicēt. Turklāt papildus sāk atklāties arī minētās slimības.

Lai atjaunotu tik svarīgo sirds čakru, pats galvenais ir – piedot saviem pāridarītājiem. Un jādara tas ne jau viņu dēļ, bet savam labumam, jo dusmas un aizvainojumi bojā dzīvi un veselību ne jau citiem, bet pašam. Vēl ļoti svarīgi piedot pašam sev.

Rezultātā izveidosies jauns uzvedības modelis nākotnei. Pastāv arī vispārējas prasības cilvēkiem, kas sirgst ar sirds čakras novājināšanās izprovocētām slimībām. Jāatmet smēķēšana, jāsaved kārtībā savas emocijas un jāpievēršas veselīgam uzturam.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru