Zinātnieki atklājuši, ka varam iegūt tādu dzīvi, kādu vēlamies- atliek tikai izdarīt šo!

Noskaidro, kas jādara, lai visi tavi sapņi piepildītos.

Izrādās, cilvēka DNS satur visu nepieciešamo informāciju…

Kopš sāka pētīt ģenētisko kodu, pagājušā gadsimta sešdesmitajos gados, zinātnieki ir pieņēmuši, ka šajā ģenētiskajā kodā ir ierakstīta informācija par proteīniem cilvēka ķermenī, taču Vašingtonas universitātes zinātnieki ir atklājuši, ka DNS satur vēl otru „valodu”.

Viena valoda, ko mēs labi saprotam, apraksta to, kā rodas proteīni, kamēr otra dod komandu šūnai par to, kā to kontrolēt, šo aktīvo DNS. „Pirmā valoda ir „uzrakstīta” otrai pa virsu, un tas ir iemesls, kādēļ tā tik ilgi ir bijusi nepamanīta”, apgalvo Vašingtonas universitātes pētnieki.

„40 gadus mēs esam uzskatījuši, ka izmaiņas DNS ietekmē tikai to, kā veidojas proteīni”, stāsta Gēnu inženierijas profesors Džons Stamatojanopolis, „tagad mēs zinām, ka šī pamatfunkcija ir bijusi tikai daļa no kopējās bildes. Šis pētījums apstiprina to, ka cilvēka DNS patiesībā ir ļoti ietekmīga informācijas glabātuves ierīce”. Ģenētiskā koda daļām ir divas nozīmes. Viena saistīta ar proteīnu jomu, savukārt otra saistīta ar gēnu kontroli, taču abas attīstījušās mijiedarbojoties viena ar otru.

„Fakts, ka DNS pārvalda divas pilnīgi atšķirīgas jomas, nozīmē, ka DNS izmaiņas kas saistītas ar Proteīnu jomu, var izraisīt dažādas saslimšanas, jo tādējādi tiek traucēts gēnu kontroles mehānisms, kas liek šūnām darīt to, ko tās dara”, stāsta pētījuma vadītājs.

Šis atklājums tiešā mērā apstiprina to, kā Ģenētiski modificētā pārtika ietekmē cilvēkus, viņiem nemaz to nezinot. Ģenētiski modificētā pārtika veicina izmaiņas šajā proteīnu jomā, kā rezultātā, tiek traucēta gēnu kontroles sistēma. No ezoteriskā viedokļa, šāda pārtika ir iemesls tam, kāpēc nav iespējams aktivizēt vairāk gēnu spirāles.

Līdz ar to, ja vēlamies labu dzīvi, tad ir jānodrošina, lai DNS esošā informācija par šūnu kontroli, jeb, veselības stāvokli, netiktu bojāta vai traucēta. Jāsāk ar veselīgu uzturu, lai šis kontroles mehānisms var „atkopties”.

Avots: in5d.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru