Zodiaka zīmes kā sirdsāķīši – ar ko patiesībā vilina katra zīme

 

VĒZIS

Tas cilvēks, kurs bijis ar tevi jau gadiem ilgi, bet tikai ar laiku tu saproti, cik ļoti cienu, apbrīno un arī mīli viņu.

LAUVA

Populārākā persona, ko tu vispār zini savā draugu lokā. Visi viņu apbrīno, visi grib būt ar viņu – kā draugi, kā mīļotie, kā paziņas.

JAUNAVA

Kautrīgā, mazrunīgā persona, kas vienmēr saka, ko domā, bet nerunā pārāk daudz. Šis kautrīgums tevi vilināt vilina, bet tev šķiet, ka tu neesi pietiekams/-a, lai viņu iegūtu.

SVARI

Pievilcīgā un šarmantā persona, kas nekad par neko neuztraucās; šis miers tevi vilina kā biti putekšņi.

SKORPIONS

Tā persona, kas tavā dzīvē ienāk kā mistērija; tā nekad nav garlaicīga un tu vēlies kaut kā būtu ar tevi vienmēr. Tu nespēj iedomāties, kāda būtu dzīve bez šīs personas tuvumā.

STRĒLNIEKS

Bezbailīgais dumpinieks, kas tavu sirdi aizrauj ar drosmi un izskatu. Jā, Strēlnieku persona ir tik pievilcīga, ka tev paliek karsti un sirds sitās ātrāk tikai domājot par viņu.

MEŽĀZIS

Mežāzis ir tava pirmā mīlestība – gudra, mazliet kautrīga, bet tu iemīlies līdz ausīm. Un ar viņu tu vēlies dalīt savu pirmo skūpstu.

ŪDENSVĪRS

Inteliģentākā, lojālākā persona, ko tu savā dzīvē esi saticis. Jūs uzsākat attiecības kā draugi, bet ātri vien top skaidrs, ka te ar draudzību nepietiks.

ZIVIS

Šī persona ir šķietami viss – tā ir jauka, gādīga, sirsnīga, jautra un uzticama. Tā ir iemīlēšanās, kuru tu nespēj aizmirst.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru