Zodiaka zīmes 2018. gadā – ar ko tas būs īpašs tieši tev?

Noskaidro, kas katru zodiaka zīmi sagaida jaunajā gadā!

Jauns gads un jauni piedzīvojumi!

MĪLESTĪBA: Auns, Vērsis, Mežāzis, Lauva

Nav svarīgi, vai šī mīlestība būs nesen iepazīts cilvēks vai arī kāds, kuru tu zini gadiem. Mīlestība būs stipra ne tikai no mīļotā cilvēka puses, bet arī no apkārtējiem. Tavs uzdevums šogad ir izturēties pret citiem pēc iespējas labāk – tad to pašu saņemsi pretī! Noteikti nezaudē kontaktu ar saviem ģimenes locekļiem, jo viņu atbalsts tev būs īpaši svarīgs!

BAGĀTĪBA: Svari, Strēlnieks, Vēzis, Skorpions

Iespējama darba vietas maiņa vai arī algas paaugstinājums, tomēr tas nenāks viegli. Nāksies kārtīgi pasvīst, lai to nopelnītu. Dažām zīmēm šī bagātība gan nebūs materiāla. Šī gada pieredze tevi nudien padarīs bagātāku, un jāteic, ka arī gudrāku. Pat no sliktiem notikumiem daudz iemācīsies un sapratīsi. Galvenais nebūt savtīgam!

GRŪTĪBAS: Ūdensvīrs, Jaunava, Dvīņi

Šo zodiaka zīmju pārstāvjus sagaida zināmas grūtības, taču tās neilgs visa gada garumā. Caur šīm grūtībām, jūs iegūsiet milzīgu pieredzi, daudz iemācīsieties un sapratīsiet, kas ir tas, ko jūs paši vēlaties! Uz citu cilvēku palīdzību labāk nepaļauties. Kaut arī nebūs viegli, gada beigās jūs droši varēsiet teikt, ka visu esat sasnieguši pašu spēkiem, un neviens ar sudraba karoti jums neko mutē nav ieliecis!

SLINKUMS: Zivis

Zivis vairs nevar sagaidīt 2019. gada sākumu, jo šis gads viņiem būs kā pa celmiem. Vienu brīdi uzsmaidīs veiksme, bet citu brīdi tā būs pagriezusi muguru. Vajadzēs ļoti saņemties, lai šim periodam tiktu pāri.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru