Zodiaka zīmes, ar kurām gaisa stihijas pārstāvjiem nevajadzētu tikties

 

Ja tu esi Dvīņi:

Tev nevajadzētu satikties ar Jaunavu un Zivīm

Zeme un gaiss ir visnotaļ nesaderīgas zīmes. Jaunavas kritiskā un sirreālā attieksme pret dzīvi pārlieku apgrūtinās Dvīņus. Turpretī Jaunavai ātri vien apniks Dvīņu vieglprātība.

Zivis nekad nezina, ko vēlas. Tieši tas pats attiecas arī uz Dvīņiem. Galvenā problēma šeit ir komunikācijas trūkums. Zivis jutīsies tā, it kā Dvīņi viņas nesaprastu, bet Dvīņi jutīs, ka Zivju emocionāli pārsātina viņu dzīvi līdz neizturamam mēram.

Lasi arī: Riebīgais horoskops: uzzini, kura zodiaka zīme ir visriebīgākā

Ja tu esi Svari:

Tev nevajadzētu satikties ar Vēzi un Mežāzi

Svari ir daudz praktiskāki, racionālāki un līdzsvarotāki par Vēzi. Svari uzskata savu partneri par vienlīdzīgu. Turpretī Vēzis vēlas, lai ar viņu auklējas kā ar mazu bērnu, tā ir viena no Svariem nepieņemamākajām lietām.

Mežāzis Svariem liksies pārlieku vēss un aizdomu pilns. Patiesība attiecību izdošanās atkarīga no abu zīmju spējas nonākt pie kopīga kompromisa, kas liks kā vienam, tā otram ko ziedot attiecību labā.

Lasi arī: 5 zodiaka zīmes, kuras klausa sirdi, nevis prātu

Ja tu esi Ūdensvīrs:

Tev nevajadzētu satikties ar Skorpionu un Vērsi

Ūdensvīra un Skorpiona stūrgalvība iedzīs abus strupceļā. Nonākot tajā jums nāksies nolikt pie malas personīgos aizspriedumus, lai panāktu godīgu un abiem izdevīgu kompromisu.

Mūsdienīgais Ūdensvīrs Vērša ikdienas rutīnu uzskatīs par neticami garlaicīgu. Turpretī Vērsis būs sajūsmā par Ūdensvīra unikalitāti. Tieši tādēļ šajās attiecībās radīsies daudz pārpratumu, Vērsim nāksies pastāvīgi censties turēties līdzi Ūdensvīra progresīvajiem plāniem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru