Zodiaka zīmes, ar kurām SKORPIONAM ir vislabākā saderība

Būdama viena no visspēcīgākajām un spējīgākajām zodiaka zīmēm, Skorpions var šķist mazlietiņ kaitinošs, kā arī var radīt iespaidu, ka sadzīvošana ar viņu ir ārkārtīgi sarežģīta.

Lai gan šajā visā ir daļa patiesības, īstenībā ar Skorpioniem ilgtermiņa attiecības ir ļoti spēcīgas un stabilas. Lai viņiem būtu pēc iespējas labāka saderība ar konkrēto cilvēku, viss, kas viņiem ir nepieciešams, ir partneris, kas nebaidās no Skorpionu spēcīgās dabas un spēj būt pēc iespējas labāks cilvēks viņu klātbūtnē.

Tā kā Skorpionu stihija ir Ūdens, viņiem vislabākā saderība ir ar pārējiem diviem Ūdens stihijas pārstāvjiem – Vēzi un Zivīm.

Gan Vēzis, gan Zivis ir lieliska saderība Skorpioniem, jo viņi spēj dalīt savu jutekliskuma līmeni, kā arī viņiem ir līdzīga attieksme pret dzīvi. Taču pat šeit, šķiet, ka vislabākā saderība būs tomēr ar Zivīm, nevis Vēžiem. Platplecainiem Skorpioniem patīk aizstāvēt vārgās un viegli ievainojamās Zivis, kamēr viņas jūtas droši un pasargātas aiz Skorpionu muguras.

Starp citu, lieliska harmonija ar juteklisko Skorpionu ir arī Zemes stihijas zīmēm – Jaunavu un Mežāzi. Daudzi uzskata, ka šāda Zemes un Ūdens stihiju savienība esot vislabākā. Nav brīnums, ka vilsabākā saderība ir to cilvēku starpā, kuru dzimšanas dienas ir vien divu mēnešu diapazonā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru