Lūk, ko katra zodiaka zīme nespēj sev atzīt

Un kā ir ar tevi?

Auns

Jums nepatīk atzīt, ka jums rodas grūtības koncentrēties, kā arī nespējat saskatīt notikumu virzību un to beigas.

Vērsis

Jūs nekad neatzīsiet savu vainu pat tad, ja zināt, ka esat vainīgi. Apkārtējos cilvēkus tas briesmīgi tracina.

Dvīņi

Jūs esat visīstākie solījumu neturētāji. Bieži sakāt to, ko cilvēki vēlas no jums dzirdēt, taču reti kad šos solījumus patiešām izpildāt. Jums ļoti viegli izdodas pazust pašreizējā mirklī. Jūsu vissliktākā iezīme ir vienlaikus ieplānot divas lietas, pēcāk atceļot vienu no tām.

Vēzis

Jūs izturaties kā skarbie tipi, taču patiesībā tādi nebūt neesat. Šī iemesla dēļ jūs mēdzat pēkšņi uzsprāgt pat par vismazāko sīkumu. Pieņemiet faktu, ka cilvēki mēdz nodarīt jums pāri. Tādā veidā būs daudz vieglāk sadziedēt savu sirdi.

Lauva

Jums ir bail no tā, ka citi cilvēki var būt labāki par jums. Jums nepatīk, ka jūs paliekat savu konkurentu ēnā, un vienalga, vai tā ir vai nav veselīga konkurence.

Jaunava

Nav nekā slikta tajā, ka vēlaties būt perfekcionisti, saglabājot visu tik perfektu, cik vien iespējams. Taču jums nepieciešamas beidzot saprast, ka jūsu standartus nevar pieņemt visi, un to, ka jūs esat sabiedrības izņēmums, nevis noteicējs šajā visā.

Svari

Reizēm jums ir nepieciešama palīdzība. Tas arī ir viss! Nē, nopietni. Tā ir tā viena lieta, kuru nespējat sev atzīt. Tas ir pilnīgi normāli, ka reizēm jums ir nepieciešama palīdzība.

Skorpions

Jūs reizēm esat pārāk cietsirdīgs savās attiecībās, tik pat bieži neizrādot nekādas emocijas pret to, ka kāds nāk vai aiziet.

Dziļi sirdī jums tiešām rūp, tādēļ būtu ļoti svarīgi, ka jūs nometat nost šo masku, pretējā gadījumā riskējat sabojāt pašreizējās attiecības, kuras jums ļoti rūp.

Strēlnieks

Pārāk daudz laba nemaz tik labi nav, kā arī tā ir slikta lieta, ka esat tik piedodošs.

Mežāzis

Jūs nekad neatzīsiet, ka jums ir slikts garastāvoklis un jūtaties vientuļi. Reizēm tā ir laba lieta, bet ir reizes, kad nepieciešams meklēt citu cilvēku palīdzību un izeju no šādas situācijas.

Zivis

Atzīstiet, kad tā ir jūsu vaina, lai spētu izglābt to, kas jau ticis sabojāts.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru