Zodiaka zīmes, ar kurām SVARIEM ir vislabākā saderība

Tā kā Svari šķiet visjaukākā, patiesākā un gluži vienkārši viena no labākajām zodiaka zīmēm, tāpat ir un būs cilvēki, kas nespēj un nespēs ar viņiem sadzīvot.

Vislabākajai saderībai Svariem lieliski noderēs kāds, kas vēlas mieru un harmoniju attiecībās, bez jebkādiem liekiem izaicinājumiem. Vissaderīgākās zodiaka zīmes ar Gaisa stihijas pārstāvjiem Svariem ir tās pašas stihijas pārstāvji – Dvīņi un Ūdensvīrs.

Gan Dvīņi, gan Ūdensvrīs ir laba saderība Svariem, jo viņiem ir līdzīga domāšana, objektīvs un uz cilvēkiem orientēts skats uz dzīvi. Lai vai kā, šķiet, ka Dvīņi tomēr būtu vislabāk piemēroti Svariem, pat mazliet labāk par Ūdensvīriem. Dvīņi Svariem būs atjautīgs un apsrātīgs pāris, kas spēj pielāgoties sava partnera vajadzībām.

Lieliskā harmonijā ar Svariem spēj sadzīvot arī Uguns stihijas zīmes Lauva un Strēlnieks, mudinot Svarus bieži vien rīkoties. Daudzi uzskata, ka šāda Uguns un Gaisa stihiju saderība ir pati labākā. Nav jābrīnās, ka bieži vien visideālākā saderība ir to cilvēku starpā, kuru dzimšanas dienas ir ar divu mēnešu atšķirību.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru