Zodiaka zīmes, ar kurām ŪDENSVĪRAM ir vislabākā saderība

Lūk, kāds dīvains fakts par Ūdensvīriem. No vienas puses, viņiem lieliski izdodas atrast kopēju valodu teju ar ikvienu. No otras puses, tā ir zodiaka zīme, kurai ārkārtīgi grūti pietuvoties, ņemot vērā viņu neatkarību un emocionālo ieturētību.

Visideālākā saderība Ūdensvīriem ir ar kādu, kuram intimitāte ir daudz mazsvarīgāka par kopā būšanu un draudzīgumu. Ūdensvīrs, būdams Gaisa stihijas pārstāvis, vislabāk saderēs ar pārējiem diviem Gaisa stihijas pārstāvjiem – Dvīņiem un Svariem.

Gan Dvīņi, gan Svari būs lieliska saderība Ūdensvīram, jo viņiem ir līdzīga domāšana, objektīvs un uz cilvēkiem orientēts skats uz dzīvi. Taču, šķiet, ka Dvīņi tomēr būs pati labākā saderība Ūdensvīram. Dvīņi tik ļoti ciena paši savu brīvību, ka viņiem ir daudz vieglāk sadzīvot ar Ūdensvīra neatkarīgo dabu.

Lieliska harmonija loģiskajiem Ūdensvīram izveidosies arī ar Uguns stihijas pārstāvjiem – Strēlnieku un Aunu. Daudzi uzskata, ka šāda Uguns un Gaisa stihiju plūsma esot pati labākā. Ne velti vislabāk kopā sader tie cilvēki, kuriem dzimšanas dienu starpā ir divas zodiaka zīmes.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru