Zodiaka zīmes, ar kurām ZIVĪM ir vislabākā saderība

Ņemot vērā Zivju izcilo empātiju, tā sniedz viņiem lielisku spēju nojaukt robežas starp neiespējamo. Šķiet, ka nav cilvēks, ar kuru viņiem neizveidotos lieliska saikne. Taču, ņemot vērā Zivju jūtīgo dabu, būs cilvēki, kuriem var kļūt par grūtu ar viņiem sadzīvot.

Zivīm ir vajadzīgs kāds, kas zina, kā tikt galā ar viņu vienmēr mainīgo garastāvokli, turklāt spēs noturēt viņu dēmonus slēptus. Tā kā Zivis ir Ūdens stihijas pārstāvji, viņiem vislabākā saderība būs ar Vēzi un Skorpionu.

Gan Vēzis, gan Skorpions ir lieliski saderīgi ar Zivīm, jo viņiem ir teju līdzvērtīgs emocionālais līmenis un skats uz dzīvi. Taču arī šeit Vēzis laikam būs vislabākā saderība Zivīm – daudz labāka par Skorpioniem. Vēzim ir tieši tādi paši ievainojamības punkti, kādi ir Zivīm, tieši tādēļ viņiem ir daudz vieglāk sadzīvot ar Zivju nemitīgakām garastāvokļu maiņām, nekā tas būtu, piemēram, Skorpioniem, kuriem ir ļoti spēcīgs gribasspēks.

Ar Zivīm lielisku harmoniju izveidos arī praktiskie Zemes stihijas pārstāvji Mežāzis un Vērsis – viņi saprot Zivju jūtīgo dabu un spēs viņus veiksmīgi atbalstīt. Daudzi uzskata, ka šāda Ūdens un Zemes stihijas saderība ir visideālākā. Tā jau saka, ka vislabāk sader tie cilvēki, kuru starpā ir divas zodiaka zīmes.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru