Zodiaka zīmes, kuras meistarīgi jums sajauks galvu

Īsti viltnieki un kārdinātāji..

Noskaidro, kuru zodiaka zīmju pārstāvji ir īsti kārdinātāji!

SKORPIONS

Skorpioniem ir dabas dota dāvana – manipulēt ar citiem. Šo spēju viņi lieliski apzinās, un pielieto, lai tiktu pie kārotā. Agri vai vēlu Skorpions tiek pie tā, ko vienmēr ir vēlējies. Kaut arī viņa vēlmes laika gaitā var mainīties, Skorpions nepadosies, lai sasniegtu mērķi. Kas attiecas uz galvas jaukšanu – Skorpioni nereti sūta “miksētus signālus”. Esot draudzīgs (jā, tāds arī viņš spēj būt), pretējā dzimuma pārstāvis to var uztvert par flirtu. Jāsaka, ka nereti šo galvas jaukšanu dara tīši – sava prieka pēc!

LAUVA

Lauva ne vienmēr vēlēsies pavadīt visu savu dzīvi ar to cilvēku, kuru ir uzsācis dēku. Reizēm viņam ir nepieciešams kāds, kas viņam liktu justies īpašam – Lauva tādā veidā baro savu ego.

Šie cilvēki spēj sevi pasniegt no labākās puses, jo ir harizmātiski un šarmanti. Lauvas noteikti zina, kā skaisti runāt, un šī iemesla dēļ daudzi zaudē prātu viņu dēļ.

MEŽĀZIS

Mežāži ir mērķtiecīgi un uzticīgi – lieliski partneri un mīļotie. Ne velti Mežāži spēj piesaistīt daudzus cilvēkus, tomēr, sakarā ar savu nepieejamo dabu, mēdz jaukt citiem galvas un salauzt sirdis.

Jāatceras, ka Mežāži ir ļoti gudri, tāpēc meklēs partneri, ar kuru spēs dalīties savās gudrībās, kas viņu uzklausīs un sapratīs, spēs sniegt padomus. Mežāzis ir lielisks attiecību materiāls visam mūžam, bet jāatceras, ka viņš ir bezgala izvēlīgs!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru