Uzmanīgi ar šīm zodiaka zīmēm – liela iespēja, ka tava sirds tiks salauzta!

Noskaidro, kuru zodiaka zīmju pārstāvji visbiežāk mēdz sāpināt attiecībās!

Un ne vienmēr tas notiek apzināti!

Ir cilvēki, kas nespēj citam nodarīt pāri, tā vietā izvēloties izjust ciešanas uz savas ādas, bet par šīm zodiaka zīmēm nav jāuztraucas, jo neveselīgās attiecībās nevēlēsies palikt!

DVĪŅI

Dvīņu vislielākā problēma ir tas, ka viņiem ātri vien var apnikt attiecību būšana kā tāda. Dvīņi ir brīvības mīlētāji, un šo brīvību tur lielā svētībā. Attiecību uzsākšana ir sava veida ierobežošana. Kā jau nu kurš to uztver – citam tas ir lielisks iemesls atmest kaitīgus ieradumus, pamainīt dzīvesveidu uz labo pusi, bet citi, piemēram, Dvīņi, to redz mazliet citādāk – uzsākto attiecības, ir kāds, kuram jāatskaitās, flirtēšana ar citiem nu ir liegts prieks…

Dvīņi bieži vien paši nezina, ko grib, un to tā smagi cieš, tomēr, neviļus emocionāli ievainots tiek arī viņa partneris, kurš īsti nesaprot notiekošo situāciju. Galu galā attiecības ir jāpārtrauc, ja no tā cieš abas puses. Bieži vien attiecības var tikt pārtrauktas sakarā ar Dvīņu nespēju vai pat nevelēšanos tās turpināt.

STRĒLNIEKS

Strēlnieki ir ieciklējušies uz brīvību –  šīs zīmes pārstāvjus nekādā veidā nebūs iespējams ierobežot. Jo vairāk mēģināsiet viņus ielikt būrī, jo vairāk viņš tam pretosies. Nav nekāds noslēpums, ka Strēlnieki mīl citu uzmanību – jo īpaši pretējā dzimuma. Uz flirtu atbild draudzīgi, jo paši to mīl. Ar savu flirtēšanas mākslu piesaista daudzus, tomēr ne vienmēr viņus patiešām grib. Reizēm Strēlniekiem tā ir tikai spēle, ko citi ir uztvēruši par kaut ko nopietnu. Jā, varētu likties, ka Strēlniekam nav sirds.

SKORPIONS

Skorpioni ir mīloši un kaislīgi, BET brīžiem var būt neizlēmīgi un nejauki. Ja ir saskārušies ar nelaimīgu mīlestību, tad nereti savu atriebības plānu izstrādās uz neīstajiem cilvēkiem. Ja kādreiz Skorpionam ir bijusi salauzta sirds, tad zini, ka vari tikt izmantots viņa sirds plaisu salāpīšanā.

Skorpioni ir apveltīti ar lielisku fantāziju. Kaut arī pa dzīvi ir liels skeptiķis, attiecību sākumā par otru vienmēr domā tikai to pašu labāko. Diemžēl, tas parādās tikai ar laiku, un, ja Skorpionam kaut kas nepatiks, tad… viņš attiecības pārtrauks.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru