Zodiaka zīmes, kuras nebaidās jūs pasūtīt trīs mājas tālāk

3. vietā – LAUVA

Lauvām ir tendence izsvītrot cilvēkus no savas dzīves pilnībā, bet ne tāpēc, ka kāds viņam nodarīt pāri, bet gan tāpēc, ka viņš parasti izvēlas būt viens pats. Un Lauva absolūti nevēlas ar savu rīcību kādam nodarīt kaitējumu. Šai zīmei patīk būt pirmajai starp labākajiem, tāpēc viņi spītīgi virzās dzīvē uz augšu. Un, ja savu dzīves mērķu ēļ Lauvai būs jāatsakās no dažiem cilvēkiem dzīvē, viņi īsti nevilcināsies lēmuma pieņemšanā.

2. vietā – VĒRSIS

Atšķirībā no Auna, Vērsis veltīs laiku un uzmanību, pieņemot lēmumus par to, kā jūsu draudzība un attiecības attīstīsies tālāk. Bet, tiklīdz tas nesniedz neko labu Vēršiem, viņi nevilcināsies un ļoti viegli tiks no jums vaļā. Viņi vienkārši pazūd no jūsu redzesloka un pārtrauc draudzību visos sociālajos tīklos, neatstājot nekādu saikni.

1. vietā – AUNS

Auns nekad neuzņemas neko lieku un nevajadzīgu savā dzīvē. Ja jūs viņam ļoti nodarījāt pāri vai, vēl ļaunāk, nodevāt, tad jūs Aunam patiešām esat miris. Šī zīme pat netērē savu laiku, lai noskaidrotu iemeslus un motīvus, kur nu vēl domātu par to, vai dot jums vēl vienu iespēju. Viena vienīgā jūsu kļūda, un jūs esat uz visiem laikiem izslēgts no Auna dzīves. Viņam tas nāks tikai par labu.

Avots: esotericblog.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru