4 Zodiaka zīmes, kuru daiļā dzimuma pārstāves ir lieliskas padomdevējas

 

VĒZIS

Vēžu sievietes saprot citu cilvēku emocijas, un tāpēc ir lieliskas padomdevējas. Viņas sniedz padomus kā draudzenes nevis kā cilvēki no malas, jo vēlas, lai tu apzinātos, kā pieņemtie lēmumi var ietekmēt citus.
Nedomā, ka viņas tevi centīsies pārliecināt un atrunāt no kaut kā, taču viņas var pajautāt, vai tavuprāt ir pareizi doties konkrētajā virzienā.
Vēžu sievietes ir īstas lietpratējas, runājot par jūtām, tāpēc sniedz labākos padomus mīlestības un attiecību jomā. Viņas spēj redzēt tev cauri un palīdzēt saprast, ko īsti vēlies.

Lasi arī: Pēc izskata var noteikt zodiaka zīmi! Vai Tu atbilsti savējai?

LAUVA

Lauvas labi apzinās, kādas var būt sekas, pieņemot nepareizos lēmumus. Tāpēc viņas izmanto iespēju sniegt padomu, lai tu nedarītu kaut ko tādu, kas, iespējams, varētu slikti beigties.
Viņas bieži izmanto frāzi: “Ja es būtu tavā vietā, tad…”, jo, domājot par sevi līdzīgā situācijā, viņām ir vieglāk saprast, kā labāk rīkoties.
Lauvas daudz ko zina par dzīvi un nebaidās izdarīt nepareizo izvēli, jo tas palīdz kļūt gudrākām. Ja tev vajadzīgs kāds, kas tiešām spēj visu atrisināt, Lauva ir īstais cilvēks.

Lasi vēl: Padomi, kā vislabāk iepriecināt katru zodiaka zīmi

SVARI

Svaru sievietes pavisam noteikti ir labākās padomdevējas. Viņas neļauj tev (vai pašas sev) pieņemt savtīgus lēmumus un vienmēr paskatās uz situāciju no abām pusēm, lai būtu pietekami informētas un izdarītu pareizo izvēli.
Viņas tā nerīkojas, lai parādītu, ka viss nekad nenotiek tā, kā gribētos, bet gan tāpēc, ka, viņuprāt, katrs ir pelnījis īstenot savas ieceres.
Ja tev ir vajadzīgs padoms tur, kur ir jābūt kompromisam abu pušu starpā, Svari tev palīdzēs saprast, kā labāk rīkoties, lai viss būtu godīgi un līdzsvarā. Ne jau velti viņu Zodiaka zīmes simbols ir svari.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru