Zodiaka zīmju domas par mīlestību

Auns – nevar noliegt, ka tavam iekšējam skaistumam nav iespējams pretoties, un tas dominē. Arī citu acīs tu esi neatkārtojams.

Vērsis – Tava sabiedrība nozīmē radošumu, un tas var būt arī kaut kas seksīgs. Tiklīdz pastāv šādas iespējas, mēs varam kļūt vēl tuvāki.

Dvīņi – es būšu kaislīgs zvērs un nekad nepadošos. Es nevilcināšos, lai kļūtu par tavu draugu, bet ne tikai par parastu draugu, kurš tevi atbalstīs katrā situācijā. Es tev būšu ideāls.

Vēzis – manā dzīvē ir bijuši kāpumi un kritumi, tas ir līdz brīdim, kad satiku kādu, kas man ļāva citādi palūkoties uz pasauli. Esmu pateicīgs par to, kāds biji, un es zinu, ka gribētu to piedzīvot atkal.

Lauva – manu aizsargmūri ir iekarojusi armija viena cilvēka sastāvā. Viņa apņēmība ir nesatricināma. Nekas nespēja stāties mums ceļā, un prātā bija tikai mīlestība.

Jaunava – tava elegance, gudrība un skaistums ir neizmērojams, un tas ir tieši tas, ko savas dzīves laikā esmu centies atrast.

Svari – man patīk tas, kas liek justies dzīvam, motivētam, enerģiskam un mīlētam. Es zinu, kas man ir vajadzīgs, un tā ir īsta un neviltota mīlestība.

Skorpions – esmu gatavs pilnībā mainīties savu jūtu dēļ. Tās ir kļuvušas stiprākas ar katru reizi, kad es par tevi iedomājos.

Strēlnieks – es gatavoju ēst, tīru māju un strādāju. Varu būt aktieris, dziesmu autors vai uzņēmējs. Es būšu jebkas, ko tu vēlies, ja tikai esmu kopā ar tevi. Man ar to pietiek.

Mežāzis – tevis dēļ es iziešu cauri vētrai vai emociju virpulim. Es zinu, ka mīlestība nevar būt perfekta, ja arī šķiet, ka otrs cilvēks  ir ideāls. Īsta mīlestība nozīmē gatavību cīnīties par to.

Ūdensvīrs – tu ļauj man izlauzties no čaulas un mīlēt bez nekādas piesardzības. Tu piešķir jaunu nozīmi un dziļumu tam, kas man ir beznosacījumu mīlestība.

Zivis – patiesi vērtīgas ir tās lietas, kuras ir nenovērtējamas. Tie ir brīži, kas mūs priecē atkal un atkal. Nekas nelīdzinās tiem brīžiem, kad esam kopā.

Avots: thezodiaccity.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru