Zodiaka zīmju pāri, kuri 2019. gadā izveidos attiecības

ZIVIS + SKORPIONS

Arī šī savienība ir tuvu ideālam, kas tiek skaidrots ar to, ka abu zīmju pārstāvji pārstāv ūdens stihiju. Viņiem var būt pilnīgi dažādas intereses, taču intuitīvā līmenī viņi pievelk viens otru. Viņiem ir vienas un tās pašas vērtības, viņi vienādi skatās uz ģimeni un laulību. Zivis prot ļoti labi piezemēt Skorpiona agresivitāti, padarīt viņu maigāku. Kopā viņi ir īsta komanda!

STRĒLNIEKS + LAUVA

Kad satiekas šie abi, apkārt viss sāk starot. Strēlnieks pret Lauvu izturēsies kā pret vienlīdzīgu. Lauva – stabila zīme, bet Strēlnieks – vienmēr meklē kaut ko jaunu. Tas ir attiecināms uz ziņkārību un alkām pēc dzīves. Abas ir uguns stihijas zīmes, kas nozīmē to, ka šajā pārī pilnīgi noteikti netrūkst intensitātes, dinamikas, kustības uz priekšu un spilgtu iespaidu. Šī savienība ir domāta tiem, kas vēlas savu dzīvi nodzīvot jautri, metoties dažādās avantūrās.

MEŽĀZIS + JAUNAVA

Stabilitāte – lūk, kas notur viņus kopā! Mežāzim patīk, ka Jaunava ir pedants un atbild par saviem vārdiem. Jaunava zina, ka Mežāzis gāzīs kalnus, ja ir nospraudis sev mērķi. Mežāzim patīk Jaunavas izlēmība, viņas uzticība un miers. Viņš ir priecīgs, ka viņa netiecas pēc vētrainiem piedzīvojumiem. Abi iestājas par pieklājību un taisnīgumu. Jaunava ir lieliski audzināta un prot ievērot distanci. Arī tas Mežāzim patīk, jo viņš taču uzskata, ka katram dzīvē ir sava vieta un sava loma, pie kā tad arī vajadzētu pieturēties. Viņiem ir harmonisks sekss un dvēseliska tuvība – ideāla savienība tiem, kas vēlas radīt stipru ģimeni.

VĒRSIS + VĒZIS 

Šī savienība pierāda to, ka pretpoli pievelkas. Vērsis – tā ir Zeme, Vēzis – Ūdens, katrs no viņiem papildina viens otru, neiejaucoties tur, kur nevajag. Šo savienību var raksturot ar vienu vārdu – komforts. Viņi ir lieliski partneri, reti kad izskaidro attiecības, mierīgi skatās uz dzīvi un viņiem nepatīk konflikti. Ja notiek konflikts, tad tikai daudz diplomātiskākais Vēzis ir spējīgs nomierināt Vērsi. Vienīgais, kas var sabojāt viņu attiecības – pārlieka fokusēšanās uz savu mērķi, atrodoties ārpus savienības plaknes.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru