Kuras ir lielākās nelietes visā zodiakā? Šeit ir reitings!

Zodiaka zīmes ir sakārtotas secībā no visnelietīgākās sievietes līdz tai, kura šo īpašību iemieso vismazāk.

Jāpiebilst, ka katra sieviete lielāka vai mazākā mērā ir neliete, un, ja nepieciešams, izlaidīs nagus! Taču dažām to noslēpt padodas tīri labi, citas šīs emocijas izrāda nekavējoties.

1. vietā – Lauva

Kaut arī pret sev tuvākajiem šīs būtnes ir ļoti dāsnas un mīļas, pret svešiniekiem var būt aukstas un saltas. Turklāt, viņa uzskata, ka būšana par nelieti viņu var pasargāt no daudziem nelabvēlīgiem cilvēkiem, un šajā lietā viņa noteikti nekļūdās!

2. vietā – Skorpions

Viņa nekad nelaidīs garām iespēju iedzelt Jums vissāpīgākajā vietā, turklāt, protams, ka arī visnepiemērotākajā brīdī! Tas nenotiek vienmēr, bieži vien netīši, taču tāda nu ir Skorpiona daba!

Lasi arī: Ko vīrieši nevar ciest sievietēs, atkarība no viņu zodiaka zīmes?

3. vietā – Jaunava

Jaunavas mums ir baltas un pūkainas, kārtīgas un labas. Ko tad viņām vispār var pārmest?! Izrādās, ka šīm sievišķīgajām būtnēm piemīt viena velnišķīga īpašība – nekontrolējama nelietība! Kā konkurence un ienaidniece viņa tik tiešām ir neciešama, jo – nepārspējama!

4. vietā – Ūdensvīrs

Šī sieviete, protams, var skatīties uz Jums un smaidīt, būdama īsts draudzības iemiesojums, taču atliek Jums tikai novērsties, kad šī “laipnība” pārvērtīsies īstā maitā.

 

5. vietā – Mežāzis

Kaut arī nelietes tēlu nerāda visiem, viņa tomēr ir visai sīkumaina! Laba un laipna viņa ir tikai pret tiem, kuri viņai ir tuvi vai tikai pret tiem, kuri viņai ir izdevīgi. Par pārējiem viņai ir dziļi vienalga

6. vietā – Strēlnieks

Strēlniece ir skandāliste. Labāk noteikti ir nogaidīt un nenovest Strēlnieci līdz “sprādzienam”, jo tas varētu būt atombumbas cienīgs sprādziens!

7. vietā – Auns

Viņa ir neliete bez jebkādām ceremonijām! Labā ziņa ir tāda, ka šīs nelietības lēkmes viņai ātri pāriet!

8. vietā – Zivis

Būt nelietei Zivīm ir teju dabiski. Ja tu vēl neesi trāpījies zem viņas karstās rokas, tad zini, ka agru vai vēlu tas tomēr notiks.

Lasi vēl: 3 zodiaka zīmes, kuras nekad nepiedod krāpšanu attiecībās

9. vietā – Vērsis

Neliete, kas izmanto vīriešus savā labā. Ar viņas pazaudēšanu labāk neriskēt, jo tik uzticīga un gādīga sieviete patiešām ir retums!

10. vietā – Dvīņi

Par nelieti saukt viņu nebūtu īsti pareizi, tomēr samākslotas emocijas viņai noteikti nav svešās. Dvīņu sievietes daudzas lietas var noklusēt un skaļi neizpaust, tomēr vienā brīdi tas nāks āra ar sprādzienu!

11. vietā – Svari

Pēc būtības viņa nav maita… līdz brīdim, kad viņa netiek pie kārotās lietas – kādai tas ir bieži, cita pati zina, kā pie tā tikt.

12. vietā – Vēzis

Savas nelietes izpausmes ir arī Vēžu sievietei, tomēr par tām uzzināt nākas ļoti vēlu – dažiem vīriešiem par vēlu. Ja darīsiet visu pa viņas prātam un ļausieties viņas rūpēm un gādībai, tad viss būs teju ideāli!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru