Zodiakālie pāri, kuru mīlestībai nav robežu – debesīs veidota saderība

DVĪŅI UN LAUVA

Attiecības parasti sākās ar draudzību, kas lēnām var pāraugt daudz nopietnākās attiecībās, kas savukārt pāraug laulībā.

DVĪŅI UN SVARI

Katras zodiaka zīmes pārstāvis papildina attiecības savā veidā – Svari dod līdzsvaru un mieru, savukārt radošais Dvīnis gādā par to, lai abiem nekad nebūt garlaicīgi.

DVĪŅI UN STRĒLNIEKS

Abi mīl piedzīvojumus un pēc tiem tiecas. Ja viens otram uzticas, tad viss ir kārtībā!

DVĪŅI UN ŪDENSVĪRS 

Lai gan abu starpā ir daudz strīdu un nesaskaņu, tas nekaitē abu attiecībām. Galvenais ir neapvainoties par sīkumiem un spēt rast kompromisu.

VĒZIS UN JAUNAVA

Nosvērtas un pozitīvas attiecības. Jaunavas pielāgošanas spējas palīdz tikt galā ar allaž kaprīzo Vēzi, kura nedrošība brīžiem neļauj ieraudzīt labo. Jaunava ir spējīga sniegt Vēzim patstāvības sajūtu attiecībās.

VĒZIS UN SKORPIONS

Vieno kopīgas intereses un aizraušanās, bet ja vien dod vaļu saviem smagajiem raksturiem attiecības līdzinās orkānam, kas nones visu savā ceļā.

VĒZIS UN MEŽĀZIS

Patstāvīgie strīdi abu starpā, cīņa par varu, un nespēja ieklausīties savā partnerī noved pie attiecību izjukšanas.

VĒZIS UN ZIVIS

Attiecības nav vieglas, bet ja vien abi ir spējīgi rast kompromisu un ziedot kaut ko otra labā, attiecības ir harmoniskas un pilnas mīlestības un mīļuma. Abi saprotas no pusvārda.

LAUVA UN SVARI

Īsts zelta pāris – lieliski prot atrisināt jebkādus konfliktus, kas radušies viņu starpā. Attiecības ir vieglas un harmoniskas, un pats galvenais tās ir patstāvīgas. Svari, ir viena no vispiemērotākajām otrajām pusītēm Lauvai.

LAUVA UN STRĒLNIEKS

Abus vieno piedzīvojumu un avantūras. Ja vien abi piestrādā pie attiecību nostiprināšanas ir spējīgi izveidot dzīvot spējīgu savienību.

LAUVA UN ŪDENSVĪRS

Abu pievilkšanās un harmoniskās attiecības parasti ir visai īslaicīgas – līdz ko pirmās dzirksteles apdziest abi dodas katrs uz savu pusi un atpakaļ vairs neatskatās.

JAUNAVA UN SKORPIONS

Attiecības būs veiksmīgas,  ja vien abi spēs apvaldīt savas ambīcijas spēs izveidot veiksmīgas attiecības. Var izveidoties lieliskas darba attiecības.

JAUNAVA UN MEŽĀZIS

Veiksmīgu attiecību pamatā ir līdzsvars un pacietība. Tā kā Jaunava un Mežāzis, uz dzīvi skatās objektīvi, tad ir spējīgi pārvarēt jebkuru šķērsli, kas rodas abu ceļā.

JAUNAVA UN ZIVIS

Grūti iedomāties tik atšķirīgas zodiaka zīmes kā šie abi – Jaunava un Zivis ne tikai skatās uz šo pasauli no dažādiem rakursiem bet arī viņu izpratne par to kas ir veiksmīgu attiecību pamatā kardināli atšķiras. Ja meklē izaicinājumus, tad ir vērts izmēģināt!

SVARI UN STRĒLNIEKS

Attiecības veido pakāpeniski, bet parasti tā ir veiksmīga savienība, kurā galvenokārt dominē tādas īpašības, kā mīlestība, draudzība un vienots skatījums uz pasauli.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru