Zvaigznes un nauda. Kas par attiecībām ar bagātību ierakstīts horoskopā?

 

Auns

(21. marts–20. aprīlis)

Aktīvie Auni strādā visu mūžu, rokas nenolaizdami. Daudzi to dara, jau būdami pensijā, – tā vēlējušās zvaigznes, jo aktīvajiem Auniem atpūta vecumdienās nav ieteicama. Kolīdz viņi pārstāj aktīvi rosīties, tūlīt pat uzbrūk visādas kaites un nepatikšanas. Paradokss, bet čaklie un pašaizliedzīgi strādājošie Auni nebūt nedzīvo greznībā. Kāpēc tā? Tāpēc, ka lielākā daļa viņu ienākumu aiziet neskaitāmo tuvinieku – bērnu, mazbērnu un citu – vajadzībām. Lai uzkrātu sev kapitālu, Auniem jāiemācās pateikt stingru “nē” tuvinieku un draugu nebeidzamajiem lūgumiem, kuru pamatā lielākoties ir kādas iegribas apmierināšana, nevis vitāla nepieciešamība.

Vērsis

(21. aprīlis–20. maijs)

Vērsis ir īsts darbaholiķis, turklāt zina savu cenu un par pliku paldies nekad nestrādās. Tieši tāpēc viņa naudasmakā nekad nesvilpo vējš. Turklāt viņi ne tikai prot naudu skaitīt un zina tās vērtību, bet arī tērē to ar prātu. Ja Vērsis nolems savu naudu ieguldīt, izvēlēsies pašu piemērotāko piedāvājumu; ja sadomās nopirkt jaunu apģērbu – izvēlēsies pieņemamāko gan cenas, gan kvalitātes ziņā. Kopumā ņemot, par Vērsi nav jāsatraucas – nauda viņam ir vienmēr. Bet, ja kādreiz gadās kāds tukšāks periods, tad tikai īslaicīgi.

Dvīņi

(21. maijs–20. jūnijs)

Šīs zīmes pārstāvji ir intelektuāļi, kuri vairumā gadījumu naudu pelna ar„savu galvu. Taču, kā zināms, prāts var dot ne tikai laimi, bet arī nelaimi. Nereti Dvīņi tik ļoti aizraujas, ka cenšas notvert divus zaķus uzreiz, bet rezultātā paliek ar tukšām rokām. Tieši tāpēc maka biezums viņiem ir ļoti mainīgs: te naudas kā spaļu, te atkal ne graša. Lai šādu situāciju nebūtu, viņiem jāmācās atlicināt līdzekļus priekšdienām.

Vēzis

(21. jūnijs–20. jūlijs)

Centīgie Vēža zīmes pārstāvji bez kapeikas nav nekad. Lielākajai daļai vienmēr ir kāds mazumiņš atlikts nebaltai dienai – kādam bankā, citam mājās zeķē vai zem matrača. Tāpēc, ja gadīsies nopietna vajadzība, Vēzim vienmēr atradīsies lielāks vai mazāks uzkrājums. Vēzis zina, ka citādi nevar, – tā rīkoties viņam liek dzīve. Ir taču bērniem jāpalīdz, mazbērni jāpalutina, dzīvoklim remonts nepieciešams, vasarnīcai jumts jālabo… Ik uz soļa – vieni vienīgi izdevumi. Tāpēc Vēži ļoti cenšas, un viņiem tas labi padodas.

Lauva

(21. jūlijs–21. augusts)

Lauvas ir ļoti iedomīgi un godkārīgi ļaudis, viņiem vienmēr visā gribas būt pārākajiem. Ja ģimene – tad pilnībā nodrošināta, ka ne putna piena netrūkst, ja māja – tad ar baseinu, ja auto – tad jauns mersedess, bet, ja atpūta, – tad noteikti Bahamu vai Kanāriju salas. Tādi viņi ir, šie “zvēru valdnieki”, kas dzīvo pēc principa: ja iemīlēt – tad karalieni, ja zaudēt – tad miljonu. Tieši tāpēc naudas ieguves ziņā viņi sev izvirza ļoti augstas prasības – jāpelna vairāk nekā pieklājīgi. Šā mērķa sasniegšanai viņi gatavi strādāt gan dienu, gan nakti. Toties arī rezultāts ir karalisks.

Jaunava

(22. augusts–23. septembris)

Arī Jaunava rokas klēpi netur un čakli strādā visu mūžu. Tikai nelaime tā, ka šis darbs netiek atbilstīgi novērtēts un atalgots. Bieži vien viņa saņem daudz mazāk, nekā būtu pelnījusi, un šo netaisnību ļoti pārdzīvo. Jāteic, arī prasības Jaunavai ir gana pieticīgas. Viņa var iztikt ar pašu nepieciešamāko, taču ir lietas, kad nauda taupīta netiek, un tās ir: nekustamais īpašums, izglītība, veselība… Jaunavas ir aprēķina cilvēki un prot novērtēt katru nopelnīto centu. Taču, neraugoties uz to, kaut ko iekrāt šīs zīmes pārstāvjiem reti izdodas, jo ikdienas dzīvē vienmēr uzrodas kāds steidzami aizdrīvējams caurums.

Svari

(24. septembris–23. oktobris)

Svari prot iekārtoties tā, ka darbā īpaši nepārpūlas, toties nopelna pietiekami labi. Kā viņiem tas izdodas – neviens nezina. Svari ir inerti, pat nedaudz slinki un liekas kapeikas dēļ no ādas ārā nelīdīs. Cita lieta – atrast sponsoru, un par tādu var kļūt pat pašas vīrs vai paša sieva. Prasības Svariem ir augstas: prestiži saloni, moderns apģērbs, plašs labiekārtots dzīvoklis vai vēl labāk – privātmāja… Savu iekrājumu Svariem praktiski nav, un vairumā gadījumu tie arī nav vajadzīgi, jo vajadzīgo summu vienmēr var palūgt bagātam draugam un labvēlim.

Skorpions

(24. oktobris–22. novembris)

Šīs zīmes pārstāvji ir dzimuši finansisti un uzņēmēji. Viņiem ir teicama intuīcija, kas bieži palīdz naudas operāciju lietās. Skorpioni ir arī teicami organizatori, tāpēc darba tirgū vienmēr pieprasīti. Šo cilvēku ienākumus nereti papildina dažādi blakusieņēmumi: izīrēts dzīvoklis, honorārs par rakstu vai grāmatu, maksa par konsultācijām biznesa lietās. Īsāk sakot, Skorpioni prot “taisīt naudu”, bet viņu iedzimtā taupība nodrošina līdzekļus vecumdienām.

Strēlnieks

(23. novembris–20. decembris)

Strēlnieku zīmes pārstāvji ir izšķērdīgi ļaudis. Tā vietā, lai kaut ko atliktu un iekrātu, viņi gatavi izdot pēdējo par kādu skaistu, bet nevajadzīgu lietu, vai ceļojumu, kuru var atlikt arī uz citu laiku. Lai savilktu galus, Strēlnieki meklē sev bagātus aizbildņus, taču tāda dzīve agri vai vēlu beidzas, viņi atkal paliek tukšā un dodas jaunu atbalstītāju meklējumos. Ja neizdodas iekārtoties turīga aizbildņa paspārnē, Strēlniekam visu mūžu nāksies knapināties.

Mežāzis

(21. decembris–19. janvāris)

Gudrie Mežāži visu mūžu gatavi iet uz savu izvirzīto mērķi, un viens no tiem – labklājība un pārticība ģimenē. Taču paradokss ir tas, ka šajā zīmē dzimušie ir visīstākie askēti. Pat ja Mežāzim naudas netrūkst, viņš sevi ierobežo un no daudz kā atsakās. Viņiem šķiet, ka tērēt naudu pa labi un kreisi ir nepiedodama greznība. Tāpēc, pēc apkārtējo domām, Mežāzis dzīvo trūcīgi, kaut patiesībā viņš negrib šķiesties ar naudu. Toties viņam ir ietaupītas rezerves, un par nākotni Mežāzis nesatraucas.

Ūdensvīrs

(20. janvāris–19. februāris)

Šīs zīmes pārstāvji, ja vien gribētu, varētu labi nopelnīt. Bet! Nauda viņiem nav galvenais, viņi nesaskata tajā dzīves jēgu, tāpēc arī šķiras no naudas vieglu sirdi. Viņi var aizdot prāvu summu draugam un… aizmirst par to, var ieguldīt finanšu piramīdā, kas pēc paris mēnešiem pārstāj darboties, var paspēlēt kazino… Un neviens no šiem un tamlīdzīgiem gadījumiem neuzjundīs viņos nožēlu, ka nauda aizlaista vējā. Arī tad, ja Ūdensvīrs nolēmis kaut ko iekrāt priekšdienām, viņš atradīs “pamatotu” iemeslu, lai iekrāto summu izdotu. Nauda Ūdensvīram neturas, tā aizplūst kā… ūdens.

Zivis

(19. februāris–20. marts)

Diemžēl Zivis neprot gūt jelkādu baudu no naudas, tāpēc nav brīnums, ka tā Zivis nemīl un cenšas apiet ar līkumu. Arī tad, ja Zivīm ir kaut kas iekrāts, šīs zīmes pārstāvji dzīvo tā, it kā nebūtu ne graša pie dvēseles. Zivis gatavas apmierināties ar mazumiņu: pieticīgu ēdienu, lētu apģērbu, pieticīgām mēbelēm. Zivis ir radušas peldēt pa straumi un paļauties uz likteni, tāpēc peļņas stratēģija tām ir sveša. Lai izdzīvotu, daudz nevajag, bet grūtā situācijā var lūgt kādam palīdzību.

Pirms kāda laika amerikāņu žurnāls Forbes nolēma noskaidrot, kuras zodiaka zīmes piesaista naudu. Izrādījās, ka visvairāk miljardieru dzimuši Jaunavas zīmē. Otrajā vietā ir Auni, bet trešajā – Skorpioni. Toties vismazāk miljardieru ir to vidū, kas dzimuši Strēlnieka zīmē, – tikai seši procenti. Astrologs Deivids R. Reilijs uzskata, ka šie cilvēki ir neorganizēti un paļaujas tikai uz veiksmi un Dievu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru