10 fakti, kas apstiprina to, cik VĒRSIS ir lielisks!

Lūk, ar ko neatkārtojams ir VĒRSIS!

1. Vērsim mēdz būt talanti, kurus tas apzināti vai neapzināti slēpj. Un fantāzijas, dižas un īpatnējas. Jautā un tev taps atbildēts.

2. Tev piemīt kaisles pilna attieksme pret visu un tu visai vienkārši spēj rast laimi sīkumos.

3. Tu esi gana spēcīgs, lai uz visiem laikiem atsvešinātos no toksiskām attiecībām un cilvēkiem, kā arī tu esi pietiekoši pacietīgs, lai gaidītu tādu cilvēku, kuru esi patiesi pelnījis.

4. Vērsis nekad pat neapsvēru iespēju satikties ar kādu, kura rīcība ir spontāna un neparedzama. Viņam patīk viss praktiskais un paredzamais. Parasti izmanto pārbaudītas metodes.

5. Viņam ir diezgan grūti izrādīt savas jūtas un „atvērties”! Vārdus –  „es tevi mīlu” vērsis teiks tikai tad, ka būs 100% drošs!

6. Ir cilvēki, kuri tevi pazīst tik labi, ka neredz jēgu ar tevi par kaut ko strīdēties, tieši tāpēc viņi bieži vien piekāpjas tev.

7. Tava lielākā problēma – tev ir grūti atzīt savas kļūdas un savu vainu! Tāpat grūtības sagādā atvainošanās. Mēģini tikt pāri tam, un darīt to, kas ir labākais! Tomēr tu vienmēr pamanies paveikt to, ko esi apsolījis.

8. Viņi nav spontānu lēmumu un rīcības fani. Vēršiem patīk, kad viss notiek pēc kādas secības, tāpat necieš negaidītus notikumus. Viņi nav gatavi pārmaiņām.

9, Neatkarīgi no tā, par ko ir strīds, viņš tāpat centīsies pierādīt savu taisnību. Viņam ir svarīgi tikt uzklausītam.

10. Viņš ir neatkarīgs, un kontrolēt viņu ir visnejēdzīgākā lieta, kuru ar viņu iespējams iesākt. Viņš vienmēr darīs to, ko pats vēlēsies, neatkarīgi no tā, ko saka vai vēlas apkārtējie.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru