10 fakti, kas pierāda JAUNAVAS neatkārtojamo dabu

Lūk, 10 interesanti fakti par Jaunavu!

1. Jaunava šķiet praktiska un piezemēta, bet tu nezini, kāds nezvērs Jaunava ir guļamistabā. Iespējams pat, ka labākā no labākajām horoskopa zīmēm.

2. Citiem nebūtu asi jāuztver tevis izteiktā kritika, vienkārši liec cilvēkiem saprast to, ka tu vēlies iegūt visu labāko, ko dzīve spēj piedāvāt.

3. Dažkārt Jaunava nemaz ar tevi nestrīdēsies, bet gan ļaus tev gūt sūru mācību un tad tu patiesi sapratīsi, cik muļķīgi esi rīkojies.

4. Viņam nav iebildumu ik pa brīdim darīt fizisku darbu – tā teikt izkustināt kaulus! Sevišķi vasarā, kad pie reizes var dabūt labu iedegumu!

5. Jaunavām nav grūti komunicēt ar dažādiem cilvēkiem, tomēr atrast kādu, kas viņu papildinātu, iedvesmotu un ar kuru varētu dalīties it visā ir ļoti grūti.

6. No visām divpadsmit zodiaka zīmēm, tieši Jaunavas ir visvieglāk nokaitināmākie cilvēki. Nekad necenties viņu apzināti izvest no pacietības. Jaunavai ir savs limits tam, cik daudz idiotisma un stulbību viņš spēj paciest.

7. Jaunava apkārtējiem gandrīz nekad neliks vilties. Viņš pats zina, cik smagi ir tad, kad kāds viņu pieviļ, turklāt, ja viņam pašam tā sanāk, tad var pārdzīvot vairāk nekā tas, kuru viņš pievīla.

8. Kaut arī ārēji rada nepieejama cilvēka tēlu, viņš patiesībā ir ļoti kaislīgs un ugunīgs, tomēr te jāpiebilst, ka par šo Jaunavas pusi lietas kursā ir tikai paši tuvākie.

9. Jaunavas zvaigznājā dzimušie mēdz ilgi pārdzīvot par nejēdzīgām lietām. Nereti arī pārspīlē. Bet kopumā pozitīvi un patīkami cilvēki, kuriem vienmēr ir viedoklis.

10. Viņiem ir neparasts raksturs. Vienā brīdī var būt bezkaunīgs un noslēpumains, bet jau nākamajā mirklī pievērsties dziļām tēmām.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru