“10 lietas, ko iemācījos no saviem vecākiem”

  1. Iemīliet viens otra trūkumus

Kopā gan priekos, gan bēdās! Kā arī kopā, apzinoties mīļotā trūkumus. Jo kuram no mums gan tādi nav?

  1. Tev nav jābūt sajūsma par visu, ko mīļotais vai mīļotā dara

Tev nav jādara tas, kas tev nepatīk, lai iepriecinātu mīļoto. Jūs vienmēr varat atrast kompromisus vai vienkārši izbaudīt savus hobijus vai aizraušanās.

  1. Privātā telpa un laiks ir tikpat svarīgs, kā laiks, ko pavadāt kopā

Jā, ir iespējams pavadīt kopā pārāk daudz laiku. Kāpēc gan būt „par daudz”, ja ir iespējams būt „tieši laikā”. Perfektam līdzsvaram jums abiem jāatrod savas aizraušanās, kas izbaudāmas arī esot vienatnē.

  1. Kompromisi ir visa atslēga

Jūs ne vienmēr piekrītat viens otram? Tad ir laiks kompromisam.

  1. Ir svarīgi cienīt vienam otra ģimeni

It kā pašsaprotami, bet reizēm mēdzam aizmirst šo svarīgo domu. Ir svarīgi, ka sieva spēj mīlēt vīra ģimeni, bet vīrs – sievas. Tas ļauj izvairīties no neveiklām situācijām un konfliktiem.

  1. Novērtējiet to, ko viens otram varat sniegt

Jūs abi esat vienlīdz svarīgi attiecībās. Vienalga vai tie būtu mājasdarbi vai peļņas nešana mājās – abi šie devumi ir svarīgi un novērtējami.

  1. Džentelmeņi vēl eksistē, un ir ļoti nepieciešami mūsdienu sabiedrībā

Paturēt durvis vaļā, ļaut sievietei ieiet telpā pirmajai, iedot savu žaketi, kad viņai ir auksti – tas nepadara sievieti par vājāko dzimumu. Tas gluži vienkārši norāda, ka vīrietis par viņu rūpējās.

  1. Nav nekas slikts, ja dāma parūpējās par savu vīrieti

Bieži vien dzirdams apgalvojums: „Es nebūšu nekāda palīdze, es gribu būt viņa karaliene.” Bet, ja vīrietis ir gatavs daudz ko darīt sievietes labā, šķiet tikai loģiski, ka arī sieviete spētu parūpēties par savu vīrieti – pagatavojot vakariņas, izmazgājot drēbes vai vienkārši palīdzot.

  1. Komunikācija ir vitāli nepieciešama

Konflikti var rasties no saziņas trūkuma, un tas šķiet ļoti, ļoti loģiski. Aizvainojumi, nesaprasta rīcība – no tā visa iespējams izvairīties, runājot par problēmas sakni.

  1. Strīdi nav nekas traģisks

Neviens nav perfekts! Un notiks situācijas, kurās jūsu viedokļi nesakritīs. Bet galvenais, ko atcerēties – jūs abi esat pieauguši cilvēki, kas spēj tikt galā ar sarežģītākām situācijām.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru