10 pikanti un apkaunojoši stāsti, kas liks tev priecāties, ka nekas tāds nav noticis ar tevi (+18)

1.Mēs bijām ciemos pie mana puiša vecākiem. Vakarā, palikuši divatā, mēs sākām kļūt intīmāki. Bet aiz cieņas pret vecākiem, mēs neko nesākām.. tikai, lai dzirdētu, kā aiz sienas viņa vecāki bija kļuvuši bezgala intīmi.

2.Šodien mēs ar draudzeni mazliet iekarsām. Mēs vēl nekad nebijām palikuši divatā. Man šķita, ka es būšu bezgala romantisks un jutīgs. Es noskūpstīju viņu uz kakla, krūtīm, vēdera un izvēmos, kad noskūpstīju viņu starp kājām.

3.Tā bija mūsu pirmā reize. Drīz vien es nolēmu aiziet pēc ūdens uz virtuvi. Es piecēlos un uzreiz arī nokritu zemē, atsizdama galvu pret galdu. Es nonācu bezsamaņā. Atceros tikai, kā dzirdēju ļoti neveiklus smieklus.

4.Šodien mans „reti-kad-romantiskais” puisis beidzot pateica vārdus „Es mīlu tevi!”. Žēl tikai, ka viņš bija piedzēries un runāja ar manām krūtīm.

5.Šodien mans kaimiņš norādīja uz mani un teica savam labākajam draugam: „Tas neveiksminieks vēl joprojām dzīvo kopā ar savu māti. Tieši tādēļ viņš nevar atrast draudzeni.” Esmu trīsdesmit gadus vecs. Mans kaimiņš ir vienpadsmit gadus vecs, un viņam ir taisnība.

6.Šodien mans 82 gadus vecais vectēvs informēja mani par to, ka viņa „draudziņš” vēl joprojām ir darba kārtībā, kamēr vairumam viņa vienaudžu tāds prieks vairs nav.

7.Es atklāju, ka mana bijusī draudzene raksta erotiskus stāstus, aprakstīdama mūsu abu intīmo dzīvi. Visam internetam tagad ir iespēja kritizēt manu seksuālu dzīvi un spējas.

8.Pēc ilgām pārdomām, es nolēmu, ka šodiena ir piemērota diena manai pirmajai reizei. Tādēļ es viņam piezvanīju un stāstīju, cik neķītra es esmu.. pagāja kāds brīdis, kamēr es sapratu, ka esmu piezvanījusi savam tēvam.

9.Pie manām durvīm klauvēja policija, meklēdama vīrieti, kas agrāk bija dzīvojis man kaimiņos. Viss jau būtu labi, ja vien viņi nebūtu bijuši pārlieku pieklājīgi un 20 minūtes gaidījuši, kamēr mēs ar draugu nodarbojamies ar mežonīgi seksu.

10.Šodien es saņēmu ziņu no kaimiņa, ka mana draudzene ir pārlieku skaļa gultā. Tajā brīdi es biju darbā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru