100gades Ziemassvētku stāsts Baltijas un Vācijas skaņdarbos

Š. g. 11. decembrī plkst. 18.30 Rīgas Tehniskās universitātes Lielajā aulā, Kaļķu ielā 1, Rīgā, notiks Baltijas-Vācijas Augstskolu biroja Ziemassvētku koncerts “100gades Ziemassvētku stāsts Baltijas un Vācijas skaņdarbos”.

Koncertā piedalīsies Esenes Folkvangas Mākslas universitātes studenti Maksimiliāne Vilmsa un Georgs Kjurdians, Štutgartes Valsts mūzikas un skatuves mākslas akadēmijas studente Sofija Veidemane, Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas studentes Ilze Tomaševska un Lāsma Neulāne, kā arī Lietuvas Mūzikas un Teātra akadēmijas studente Skaiste Žižīte un Igaunijas Mūzikas un Teātra akadēmijas studente Sīri Johansone.

Koncertā būs iespēja dzirdēt tādu pazīstamu komponistu kā Jonannesa Brāma, Johana Sebastiana Baha, Volfganga Amadeja Mocarta un vairāku citu komponistu skaņdarbus, kā arī igauņu komponistu romances.

Baltijas-Vācijas Augstskolu biroja Ziemassvētku koncerts ir kļuvis par tradīciju un šajā gadā notiks jau desmito reizi. Vadītāja Ieva Pranka, atceroties iepriekšējos koncertus, uzsver, ka šī ir lieliska iespēja visiem koncerta apmeklētājiem kopā ar kolēģiem, radiem un draugiem pirms lielās svētku burzmas noķert Ziemassvētku noskaņu.

Dalībai koncertā lūdzam pieteikties līdz 9. decembrim: ej.uz/Christmas_2018

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru