11. decembra dienas horoskops – neesi riebīgs un nejauks!

 

Noskaidro, kas šodien sagaida katru zodiaka zīmi! Vai tas ir kas labs, vai slikts? Viss atkarīgs no zvaigžņu stāvokļa!

Esošais zvaigžņu stāvoklis daudz ko var pateikt par tavu šīs dienas situāciju. Noskaidro, kāda tev būs šī diena!

AUNS Mazliet zudīs uzticība kādam cilvēkam, kurš jau sen no tevis ko slēpj. Iespējamība atjaunot attiecības ar sen aizmirstu draugu.

VĒRSIS Nevarēsi izdomāt, uz kuru pusi liekties. Iespējamība sastrādāt muļķības, ko vēlāk nāksies nožēlot. Būs apnicis kāds cilvēks, bet pats sev to negribēsi atzīt.

DVĪŅI Šodien vari kalt nākotnes plānus, jo labi domāsies. Gaiša galva, daudz enerģijas un liksies, ka viss, kas šodien notiek, tevi motivē.

VĒZIS Šodien vari mazliet pasapņot. Gribēsies veikt dramatiskus izgājienus, tomēr tam nebūs nekādas jēgas. Lietas sāk uzlaboties – tev tas ir jānovērtē.

Lasi arī: Piemērotākais partneris katrai zodiaka zīmei

LAUVA Nevajag skatīties uz cilvēkiem “no augšas”. Jo vairāk cienīsi citos, jo lielākus uzlabojumus pamanīsi. Būs mierīga diena bez pārpratumiem!

JAUNAVA Gribēsies būt mazliet riebīgam, tomēr jācenšas savaldīties. Domāsi, ka zini visu labāk par visiem, bet šoreiz savs viedoklis būtu jāpatur pie sevis.

SVARI Gribēsies apkārt mierīgu, jauku atmosfēru. Šodiena būs ikdienišķa, bet vakars ir jāpadara īpašs – romantiskas vakariņas ir labākais lēmums.

SKORPIONS Galvā būs negantas domiņas, bet ne visam, kas notiek prātā, ir jārealizējas. Sevi būs pamatīgi jātur rāmjos, ja negribi vēlāk nepatikšanas.

Lasi arī: Uzzini, kādas ir katras zodiaka zīmes problēmas attiecībās!

STRĒLNIEKS Šis ir laiks, kad jādomā par sevi – tas šobrīd ir galvenais. Viss, ko darīsi, nāks atpakaļ – būsi laipns pret citiem, tādi pret tevi arī būs citi – un tā visās jomās.

MEŽĀZIS Nesaorganizētas lietas liks par sevi manīt. Šodienā būs diezgan daudz stresa – nāksies nopūlēties, lai tevi nevainotu neveiksmēs.

ŪDENSVĪRS Nepaliec neviena ēnā, lai arī kā to gribēsies. Ja zini, ka vari, tad izdari, citādāk pašam pēc tam nāksies mocīties sirdsapziņā.

ZIVIS Visas dienas garumā tevi pavadīs šaubas. Nezināsi, uz kuru pusi svērties. Nu, būs vien jāseko intuīcijai un jāšauj mērķī ar aizsietām acīm.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru