12. decembra dienas horoskops – Nesavtīga rīcība atmaksāsies

 

Noskaidro, kas šodien sagaida katru zodiaka zīmi! Vai tas ir kas labs, vai slikts? Viss atkarīgs no zvaigžņu stāvokļa!

Esošais zvaigžņu stāvoklis daudz ko var pateikt par tavu šīs dienas situāciju. Noskaidro, kāda tev būs šī diena!

AUNS Nesavtīga rīcība atmaksāsies, bet ne tādēļ tā ir jārīkojas. Pārāk daudz uztrauksies par sevis radīto priekšstatu – viss tik un tā būs kārtībā.

VĒRSIS Jādomā ar galvu, nevis ar kārtējām mirkļa iegribām. Jātaupa nauda – šodien gribēsi tērēties un pirkt to, kas nav vajadzīgs – noteikti saņem sevi rokās.

DVĪŅI Pašam būs par sevi jāatbild, lai arī gribēsies, lai visu tavā vietā izdara kāds cits. Nāksies ieskatīties spogulī, lai ieraudzītu, kā tu izskaties no malas.

VĒZIS Atvainojies tiem, kuriem jūties to parādā. Būs jāpārkāpj pāri savam lepnumam un citi jāpadara svarīgāki par sevi – tas būs tikai uz labu.

Lasi arī: 4 Zodiaka zīmju sievietes, kuras ir ļoti greizsirdīgas

LAUVA Apdomība nenāktu par ļaunu. Sagaidīsi jaunumus, kas pamatīgi iepriecinās. Šodien būsi tādā romantiskā noskaņojumā – kādēļ gan šo sajūtu neizmantot?

JAUNAVA Gribēsi no sirds izrunāties ar kādu tuvu cilvēku – to jau kādu laiku vajadzēja izdarīt. Dari lietas pēc sava prāta, citādāk vari “sajukt prātā”.

SVARI Nepārmet cilvēkiem to, kādi viņi ir. Visi mainās, un ar to ir jārēķinas. Tu jau redzēji, ka tā notiks, tādēļ pārāk lielam šokam tev nevajadzētu būt.

SKORPIONS Nepacietība nenāks par labu. Centies visu darīt mierīgi un kārtīgi. Visām detaļām ir jābūt perfektām, citādāk neizdosies.

Lasi vēl: Zodiaka zīme un gripa. Kura cieš klusējot, bet kurai vajag mediķu brigādi?

STRĒLNIEKS Pats sev sāksi likties nožēlojams. Ir kāda jauna taka, pa kuru jāsāk iet. Un tu zini, kas tā tāda ir – dodies tik uz priekšu.

MEŽĀZIS Šodiena tevi pārsteigs nesagatavotu – bet labā ziņā. Nevajag ļaut sevi pārņemt stresam – jāmācās mierīgi uzelpot.

ŪDENSVĪRS Notiks kas vēl labāks par to, uz ko ceri. Būs jāmāk novērtēt tas, ko citi dara tavā labā, citādāk otrreiz palīdzību nesaņemsi.

ZIVIS Nāksies atbildēt par savu pēdējā laika rīcību. Lai justos labi, šodien vajag pievērsties radošām aktivitātēm, kas ļauj atslābināties.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru