11 lietas, kas ikvienam pārim jāpaveic, pirms iestūrēšanas laulību ostā!

1.Jāapskata pasauli kopā jeb vienkārši jāceļo!

Un ceļošana tiešām var būt vienkārša, tā nav vienādības zīme maisam ar naudu. Ceļojot jūs iepazīsiet viens otru dažādās situācijās, novērosiet saziņā ar dažādiem cilvēkiem. Jūs iziesiet no savas komforta zonas un būsiet tādi, kādi esat. Īsti. Viens otram.

2.Jāizjūt pamatīgs strīds!

Būtu mazliet muļķīgi iesoļot precēta pāra godā, nezinot, kāds patiesībā ir otrs cilvēks. Dzīve ir skaista ar rozā brillēm uz acīm, bet tās nav mūžīgas. Jāapzinās, ka strīdi ir teju neizbēgami. Tādēļ labāk tos piedzīvot pirms vēl viens otra esat solījušies mūžīgi mūžos.

3.Jārunā par finansēm!

Mīlestība ir skaista, bet tā pati par sevi ne vienmēr spēj sniegt visu nepieciešamo, piemēram, pārtiku vai ikmēneša komunālo maksājumu finanses. Pirms nopietnas kopdzīves uzsākšanas ir nepieciešams izrunāt, kā notiks finanšu dalīšana, kurš un kā strādās, kurš būs par ko atbildīgs.

4.Jāpadzīvo kopā!

Padzīvojiet kopā! Uzziniet, kāds partneris patiesībā ir! Vai viņš atstāj tualetes poda vāku nenolaistu, vai varbūt viņa visur atstāj savu kosmētiku? Bet varbūt ir kas lielāks, kas jums traucē kopā dzīvot. Uzziniet to!

5.Izveidojiet piecgades plānu!

Kādas ir jūsu ambīcijas, kur jūs katrs sevi redzat pēc pieciem gadiem? Varbūt jūs gribat iet pavisam dažādus ceļus, kurus nav iespējams apvienot, bet vēl to nezināt, jo neesat nemaz tā apsēdušies un visu izrunājuši.

6.Izrunājiet, ko jūs katrs saprotat ar krāpšanu!

Vai skatīšanās uz citiem ir krāpšana? Vai varbūt īsziņas citiem pretējā dzimuma pārstāvjiem ir? Attiecības ar nevajadzīgu drāmu ir sarežģītas. Vienojieties par kritērijiem.

7.Parādiet viens otram savu sliktāko pusi!

Kad esat iemīlējušies, jūs cenšaties viens otram parādīt labāko sevī. Bet mums katram ir arī sava sliktā puse. Neviens nav perfekts, tādēļ labāk zināt, kam sagatavoties.

8.Parunājiet par bērniem!

Vai jūs abi tos vēlaties? Vai nevēlaties nemaz? Dzīvot ar nepiepildītām vēlmēm būs sarežģīti, ja viens no jums bērnus vēlēsies, bet otrs būs pret to.

9.Vienojieties par pienākumiem mājās!

Māja pati sevi sakopt nevar. Kā arī jūs neesat viens otra apkalpotāji. Jūs esat vienlīdzīgi, tādēļ jums ir vienlīdzīgas lomas un pienākumi.

10.Saprotiet, ko jūs vēlaties viens no otra attiecībās!

Lai dzīvotu harmoniski, jums būtu jādzīvo ar līdzīgu mērķi, un arī sabalansētām vēlmēm. Būtu mazliet naivi cerēt, ka partneris pavārs kļūs par tavu personisko frizieri, vai arī sieva kļūs par personīgo šoferi. Izlemiet, kas ir tas, ko jūs vēlaties attiecībās.

11.Iepazīstiet viens otra ģimeni!

Ģimene tur būs – vēlaties to vai nē. Iepazīsti viņus sava un attiecību miera labad.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru