12 gudrības par pirmo randiņu – no vīriešiem dāmām!

1.”Ja mēs nekad neesam tikušies, liec man saprast, kādas ir tavas sajūtas, atvadoties vai nu ar rokas spiedienu vai ar apskāvienu. Man ir svarīgi saprast, kā tu jūties, cik nopietni šis ir tev.”

 

2.”Lūdzu piedod man, ja es izklausos mazliet muļķīgi kādā brīdī. Arī es esmu uztraucies. Otrais randiņš būs labāks, es apsolu.”

 

3.”Līdz trešajam randiņam vai ilgāk nejautā, kādēļ es esmu šķīries. Es zinu, ka tu vēlies to saprast, bet pirmajā randiņā es neesmu tam gatavs.”

 

4.”Ļauj man atvērt tev durvis – ļauj man izturēties pret tevi kā pret dāmu, kāda tu esi.”

 

5.”Ja vien tu neesi sirds ķirurģe, kas gaida svarīgu ziņu no slimnīcas, lūdzu, lūdzu, neizmanto savu telefonu pie galda, kad mēs ēdam. Cieni mani un savu laiku.”

 

6.”Piedāvā samaksāt par sevi. Tev tas nav jādara, man nav problēmas samaksāt par mums abiem, vienkārši parādi, ka arī tu esi gatava izrādīt iniciatīvu. Turklāt tas man ļaus pateikt „Lūdzu, ļauj man samaksāt.”. Bet pats svarīgākais, tas parāda, ka vakars ir tev bijis pietiekami interesants, lai tu tajā būtu gatava investēt.”

 

7.”Izsaki komplimentus. Arī vīriešiem patīk dzirdēt tos. Ne jau velti mēs nodarbojamies ar sportu, izvēlamies gaumīgu apģērbu un rūpējamies par sevi.”

 

8.”Iedrošini mūs. Ne vienmēr klusēšana ir zelts. „Es labi pavadu laiku.” vai „Šis ir jauki.” nenāk par ļaunu nevienā situācijā.”

 

9.”Nepiekrīti visam – tev taču ir savs viedoklis! Iesaisties! Liec mums pierādīt savu viedokli un parādi arī savu pārliecību – tici vai nē, tas ir ļoti seksīgi. Izaicini mūs – vīriešus – arī garīgi!”

 

10.”Viegls pieskāriens rokai vai plaukstai parāda, ka tu esi ieinteresēta. Un, nē, mēs uzreiz neuzskatīsim to par priekšspēli.”

 

11.”Nerunā sliktu par savu bijušo, jo mēs zinām, ja tu runā sliktu par viņu, tu runāsi sliktu arī par mums. Un tas itin nemaz nav pievilcīgi.”

 

12.”Pēc randiņa, atbildi, ja zvanu. Zvans nozīmē, ka tu man tiešām, tiešām patīc.”

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru