13 oriģinālas idejas pirmajam randiņam

1.Ēdiena gatavošanas kursi – novērot cilvēkus virtuvē allaž ir interesanti: nav svarīgi, profesionāļus vai pilnīgus iesācējus, bet tas ir jautri. Turklāt, abi iemācīsieties kaut ko jaunu.

2.Saldējumu degustācija – kuram gan nepatīk labs saldējums? Turklāt ar šo aktivitāti uzzināsiet viens otra preferences, kas, veiksmīga randiņa gadījumā, noderēs arī pārējos randiņos.

3.Trīs maltīšu vakariņas, katru maltīti noturot citā vietā – sāciet ar nūdelēm taizemiešu restorānā, tālāk dodoties uz Turcijas saldumu veikaliņu, pa ceļam piestājot franču stila restorānā pēc otrā ēdiena. Kultūras iepazīšana un lieliskas vakariņas – kas gan var būt labāks par to?

4.Atrakciju parka apmeklējums – tas ir jautrs arī pieaugušajiem, ne tikai bērniem. Šausmu istaba jūs satuvinās, karuseļi liks kopā spiegt. Jautrība un nepiespiesta gaisotne.

5.Kafijas pastaiga – labākajā kafijas veikalā iegādājieties kafiju līdzņemšanai un dodieties nesteidzīgā pastaigā pa parku. Lieliska iespēja uzzināt vienam par otru visu nepieciešamo.

6.”Tūristošana” – iztēlojaties, ka esat tūristi, pat, ja pilsētu pazīstat ļoti labi. Runājiet ar akcentu, jautājiet palīdzību cilvēkiem, izmantojiet karti un iepazīstiet pilsētu no jauna.

7.Gleznošanas nodarbības – ja neesat mākslinieki, abi varēsiet izbaudīt prieku, zīmējot amatieru mājiņas un cilvēciņus. Bet, ja viens no jums ir uzskatāms par māksliniecisko dvēseli, tad nodarbība var kļūt par apmācībām tikai jūsu starpā.

8.Dzīvās mūzika pasākuma apmeklējum– ar to teju nekad nenošausiet greizi. Vēl nezināmo mākslinieku uzstāšanās vai arī slavenāku mākslinieku priekšnesumi.. par, ja koncerts jūs neinteresēs pietiekami, tas rosinās sarunu par interesēm, mūzikas gaumi, no kā sekojoši sarunas pašas raisīsies.

9.Gaišreģa apmeklējums – interesanti un aizraujoši vienlaikus. Pat, ja abi neticat pārdabiskajam, šis būs interesants skeptiķu piedzīvojums.

10.Patiesība vai risks: pieaugošo versija – atcerieties skolas laiku, kautrību un izaicinājumus. Viss jau ir gluži tāpat, tikai jūs esat vecāki, tāpēc arī izaicinājumi var būt grandiozāki. Pāraudiet sava spējas un drosmi. Smejieties un iepazīstiet viens otru!

11.Vienreiz lietojamās kameras lietošana – un iztērējiet to kopā. Randiņam beidzoties, jums pavisam noteikti būs iemesls otrajam randiņam – fotogrāfiju aplūkošanai.

12.Vīnu degustāciju – ja esat profesionāļi, varēsiet dalīties ar savu viedokli un zināšanām. Ja esat vīnu pazīšanas iesācēji, iegūsiet papildus zināšanas (jo tās nekad nevar būt par daudz).

13.Brīvprātīgo darba veikšana – apziņa par labu un noderīgu darbu citu labā ir pacilājoša. Ja veiksiet to kopā, labās emocijas saistīsies ar laiku kopā: nākamais randiņš garantēts.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru