16. aprīļa dienas horoskops – esi uzmanīgs, kam uzticies

Auns Kāds cilvēks tevi šodien pamatīgi nokaitinās, bet tu jau arī visu pārāk ņemsi pie sirds. Vajag vairāk atslābināties, vairāk vienaldzības – ir jādomā par savu labsajūtu.

Vērsis Nevarēsi īsti sev piedot to, kas jau kādu laiku grauž sirdsapziņu. Ir vērts par to izrunāties. Lai arī tev tā nešķiet, ja novelsi to no saviem pleciem, tev tiešām kļūs vieglāk.

Dvīņi Neliks mieru pēdējā laikā pieņemtie lēmumi. Gribēsies darboties, bet šķitīs, ka rokas ir kā sasietas. Ir laiks, lai nogaidītu – šoreiz viss atrisināsies pats no sevis.

Vēzis Pats nevarēsi izturēt savas domas, jo liksies, ka tas, kas ir galvā, grib, lai tu visu laiku sadomātos ko tādu, kas sabojā garastāvokli. Meklē palīdzību draugos un citos tuvākajos cilvēkos.

Lasi arī: 3 Zodiaka zīmes, kurām šonedēļ visvairāk veiksies (10.04.-16.04.)

Lauva Šodien tev vajadzēs vairāk atbrīvoties, jo, ja būsi pārāk saspringts, paliksi vientuļniekos. Neatsakies no tā, ko šodien tev piedāvās draugi.

Jaunava Esi uzmanīgs, kam uzticies. Visi nav tavi draugi – tev tas ir rūpīgi jāpārdomā, pirms cilvēkiem uztici bez maz vai savu dvēseli. Lai nenāktos ļoti vilties, šodien centies būt piesardzīgs.

Svari Lai arī garastāvoklis nebūs no tiem labākajiem, būsi spējīgs saskatīt šodienā arī pozitīvas lietas. Dzīvē jāsāk ieņemt virziens uz citu taku – lai arī tas būs grūti, tu apzināsies, ka esi uz to spējīgs.

Skorpions Pārāk daudz domāsi par dažādiem iespējamiem iznākumiem. Ieteiktu vienkārši rīkoties, nevis tik daudz domāt, jo jādara jau tik un tā būs. Pieņem citu cilvēku viedokli!

Lasi arī: Mīlestības horoskops no 10. – 16. aprīlim

Strēlnieks Lai gan apkārt virmos diezgan pozitīva gaisotne, lietas, kas tevi nomāc, neliks tev mieru. Ir vēlams laiku pavadīt pie dabas, lai varētu atgūt enerģiju un nomierināties.

Mežāzis Nevajag atraidīt cilvēkus, kuri tikai cenšas tev palīdzēt. Piedzīvosi īsu atklāsmes mirkli, kas liks rīkoties mazliet neapdomīgi, tomēr rezultāts nebūs zemē metams.

Ūdensvīrs Šodien notiks kas necerēts – būsi gaidījis šo mirkli jau ilgu laiku, bet nebūsi cerējis, ka tas tiešām varētu piepildīties. Atceries, ka nedrīksti stāties ceļā neviena cita laimei.

 Zivis Ja būsi pārāk maigs pret tiem, kuri pret tevi izturas slikti, piedzīvosi sakāvi. Nestāvi ceļā, ja kāds lūdz palaist garām. Tu sapratīsi, kā rīkoties.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru