Mīlestības horoskops no 2. līdz 8. aprīlim – atrisiniet visas nesaskaņas!

Uzzini, kas šonedēļ mīlestībā gaidāms katram Zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs nedēļas notikumi, tad izlasi  horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šonedēļ ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

AUNS Starp sevi un mīļoto cilvēku uzcelsi barjeru. Nevēlēsies atklāt tās lietas, kuras tevi patiešām uztrauc un nomāc. Mēģini būt atklātāks un atvērtāks pret savu sirdsāķīti, pretējā gadījumā viņš domā, ka pie visa notiekošā tieši viņš ir pie vainas.

VĒRSIS Rozā brilles beidzot kritīs un parādīsies partnera patiesā daba. Iespējams, ka nāksies vilties, jo iedomas nesakritīs ar realitāti. Esi gatavs dažādiem pārsteigumiem. Ja esi attiecībās, tad šonedēļ jūsu starpā var rasties kāds pārpratums. Mēģiniet to atrisināt pēc iespējas ātrāk!

DVĪŅI Šonedēļ var nākt gaismā kāds sakars, ko esi centies slēpt. Burbulim pienācis laiks sprāgt. Nāksies pašam ar sevi aprunāties par to, ko vēlies un ko esi pelnījis attiecībās. Attiecībās esošajiem šonedēļ izdosies atrisināt kādu senu konfliktu un beidzot kārtīgi izrunāties. Ja ir kas tāds, par ko partneri līdz šim neesi informējis, tad šis tam ir piemērots laiks.

VĒZIS Sekojot karjeras iespējām, tev šonedēļ būs nepieciešams milzīgs atbalsts no otrās pusītes. Neuztraucies, mīļotais cilvēks nekādā gadījumā nav uz tevi greizsirdīgs, gluži pretēji viņš par tevi priecājas no sirds. Ja esi ilgstošās attiecībās, tad šonedēļ mīlas dzīve būs īpaši salda. Radīsiet jaunus veidus, kā iepriecināt vienam otru, uzzināsiet arī kaut ko patīkamu un mazliet pārsteidzošu.

LAUVA Atceries – ja tevi attiecībās kaut kas neapmierina, tad nestāsti par to saviem draugiem, bet gan pašam partnerim. Tā problēmas risināt būs daudz prātīgāk. Šonedēļ par dažādām nebūšanām attiecībās labāk apkārtējiem nestāstīt.

JAUNAVA Var uznākt vēlme kontrolēt savu partneri. Šoreiz labāk to nedarīt. Neuzstādi ultimātus un nemēģini attiecībās būt galvenais. Atceries – attiecībās ir divi cilvēki, nevis tikai viens. Lai viss izdotos, jācenšas ir jums abiem.

SVARI Tev ir viss nepieciešamais, lai uzsāktu jaunas attiecības. Tomēr beigās vari izvēlēties nesteigties ar to veidošanu. Iespējams, ka citas dzīves sfēras var izrādīties veiksmīgākas, kaut arī par pretējā dzimuma uzmanības trūkumu sūdzēties nevarēsi.

SKORPIONS Kopumā šis laiks būs salds un mīlestības pilns tiem pāriem, kas nesen uzsākuši attiecības. Būs jāiemācās piekāpties un šo to arī paciest, bet drīz vien jūs apgūsiet dažādus veidus, kā negatīvas lietas pavēstīt saudzīgi. Īpaši labs laiks ceļojumiem – tie jūs satuvinās vēl vairāk, būsiet teju nešķirami!

STRĒLNIEKS Ja par pašreizējo simpātiju neesi īsti pārliecināts, tad attiecības labāk neuzsāc! Šonedēļ mēģini tikt skaidrībā ar savām jūtām, varbūt, ka tu ar šo cilvēku nemaz nevēlies veidot attiecības. Nesteidzies ar lēmumu pieņemšanu!

MEŽĀZIS  Mēģināsi izprast, kāpēc esi iesaistījies tuvās personiskās attiecībās. Tu jutīsies tā, it kā atrastos nomaļus un noskatītos uz jūsu abu komunikāciju no malas, nevēloties iesaistīties, kā tas parasti notiek. Tas var likt tev apjaust dažādus partnerības aspektus, iedvešot cerību.

ŪDENSVĪRS Nedēļas vidū sarunas par problēmām jūsu starpā raisīsies daudz vieglāk. Spēsiet viens otru atbalstīt un iedrošināt. Ja ar kādu esi sācis satikties, tad šī nedēļa ir piemērota nopietnākām sarunām. Nedēļas beigas būs īstais laiks un vieta, kad izbaudīt partnera mīlestību un sniegt viņam to pretī. Kļūsi drošāks un pašpārliecinātāks attiecībās, iespējams, ka izvēlēsies dalīties ar kādu no saviem noslēpumiem vai apspriest kādu tabu tēmu.

ZIVIS Būsi mazliet uztraukts par to, kas notiks turpmāk. Neziņa tevi nomāks. Emocijas izrādīt būs sevišķi grūti, partneris pat varētu padomāt, ka tev par visu ir vienalga. Izrādi savas rūpes! Svarīgi būs paturēt informāciju tavā un partnera starpā. Ja mīļotais cilvēks tev ir uzticējis kādu noslēpumu, tad nedalies ar to apkārtējiem! Nezaudē sava sirdsāķīša uzticību!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru