18. janvārī dzimušie – kādi viņi ir?!

 

Portrait of beautiful blond woman

 

Savu mērķu dēļ šie Mežāži ir gatavi ļoti smagi strādāt. Jūs esat praktiski, no Jums bieži vien var dzirdēt ļoti trāpīgas piezīmes, taču tajā pat laikā Jums ir tieksme diezgan asi kritizēt.

Šajā datumā dzimušie ir draudzīgi un komunikabli, Jūs varat “paspīdēt” arī ar oriģinālu humoru un asu ironiju, tomēr Jums ir tendence uz neapmierinātību un vilšanos, kas laiku pa laikam izbojā Jūsu pozitīvo attieksmi. Tādos brīžos Jums ir ļoti svarīgi saglabāt objektivitāti.

Jūs mīlat pārmaiņas un piedzīvojumus. Dzīvē Jums ir nepieciešama daudzveidība, pretējā gadījumā Jūs varat sākt garlaikoties. Ja Jūsu sociālais stāvoklis un Jums uzliktā atbildība ieliek Jūs pārāk šauros rāmjos, Jūs kļūstat trauksmaini un nemierīgi.

 

Lasi vēl: Janvārī dzimušie – rakstura iezīmes, saderība un veiksmīgās dienas

 

Attiecībās ar otro pusīti Jums ir nepieciešams ieturēt noteiktu līdzsvaru. Reizēm Jūs esat vienaldzīgi, bet reizēm izrādāt rūpes un sirsnību! Jums ļoti svarīgi ir tas, lai Jūsu draugi un mīļotais cilvēks būtu ieinteresēti Jūsos intelektuālā plānā.

Problēmas attiecībās var rasties Jūsu darba dēļ, kā rezultātā Jūs savam partnerim nepievēršat pietiekami daudz uzmanības, tāpēc būtu labi, ja Jūsu mīļotais cilvēks pats par sevi būtu pietiekami neatkarīgs.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru