2017. gada horoskops vīriešiem un sievietēm: mīlestība, karjera, finanses, veselība

ČŪSKA

(1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001…)

SIEVIETES

Čūskas gadā dzimušajām sievietēm 2017. gadā nāksies pārstāt apvainoties kaut kādu nieku dēļ un sakoncentrēties uz savas dzīves galvenajiem mērķiem. Ja jūs sapņojat par to, ka no padotās kļūstat par vadītāju, tad sakoncentrējiet visus savus spēkus un pilnīgi iespējams, ka gada beigās jūs varēs apsveikt ar paaugstinājumu amatā.

Tās sievietes, kuras plāno ģimenes pieaugumu, varēs beidzot piedzīvot to prieku, kļūstot par mātēm. 2017. gadā Jūsu emocionālais fons būs ļoti mainīgs, tāpēc centieties sevi savaldīt, lai nejauši neaizskartu kādu tuvu cilvēku.

VĪRIEŠI

Čūskas gadā dzimušajiem vīriešiem padosies viss, kam viņi ķersies klāt – viņi būs spējīgi gāzt kalnus, lai tikai sasniegtu vēlamo. Privātajā dzīvē jūs baudīsiet sapratni. Jūsu izredzētā centīsies darīt visu, lai nestu jums laimi!

Jāatzīmē, ka Čūskas gadā dzimušie vīrieši šajā periodā izvēlēsies sev ļoti paklausīgas un labas sievas. Konflikti šajās attiecībās nav gaidāmi, ja nu vienīgi pavisam niecīgi un ar ātru salabšanu.

MĪLESTĪBA

Katrs cilvēks alkst pēc mīlestības, un arī Čūskas nav nekāds izņēmums, turklāt 2017. gadā jūs vairāk kā jebkad vēlēsieties sajust siltumu un glāstus, arī tie, kuri jau ir atraduši savas otrās pusītes. Zvaigznes šajā gadā prognozē jums nelielas nesaskaņas laulībā, taču tās būs īslaicīgas. Iespējams, ka jūs mēģināsiet piešķirt savām attiecībām jaunu dzirksti.

Mīļotais cilvēks sapratīs, cik viņš jums ir dārgs, un nekad vairs nemēģinās jūs izvest no pacietības. Tām Čūskām, kuras sapņo par bērniņu, būs reāla iespēja šajā gadā kļūt par vecākiem.

KARJERA

Jums šajā gadā noteikti nav vērts riskēt un, piemēram, uzsākt savu biznesu, jo Gailis jūs tajā neatbalstīs. Saziņa ar kolēģiem solās būt patīkama un produktīva, bet priekšniecība var jums uzlikt ļoti lielu darba apjomu.

Jau rudenī Čūskas gaida kāds izdevīgs priekšlikums saistībā ar paaugstināšanu amatā, kuram jūs pilnīgi noteikti nespēsiet pretoties.

FINANSES

Čūskām ir raksturīga taupība, un tādas viņas būs arī šogad! Jūs pārņemsiet ģimenes budžeta grožus savās rokās, un visiem tēriņiem būs nepieciešama jūsu piekrišana. Ja runā par perspektīvām, tad zvaigznes jums iesaka atturēties no riska.

It īpaši savu maciņu vajadzētu sargāt ziemā un pavasarī, jo tad ir gaidāmi pamatīgi tēriņi, kas varētu būt saistīti ar kaut kādiem parādiem. Noteikti neaizdodiet naudu, pat ne saviem tuviniekiem un draugiem, jo var gadīties tā, ka parāds netiks atdots, bet attiecības jebkurā gadījumā būs sabojātas uz visiem laikiem.

VESELĪBA

Par savu veselību ir jārūpējas nepārtraukti, tāpēc jūs sev sāksiet nēsāt līdzi veselu kaudzi ar tabletēm. Šādu rīcību izsauks tas, ka dažas slimības jūs nepametīs līdz pat pašai vasarai, kā rezultātā jūs meklēsiet dažādus veidus, kā uzlabot savu imunitāti, taču zvaigznes jums kategoriski aizliedz ārstēt sevi pašiem.

Slimības gadījumā pilnīgi noteikti labāk brauciet uz poliklīniku un konsultējieties ar savu ārstu, kurš tad jums arī izrakstīs nepieciešamos medikamentus. Iespējams, ka maijā jūs piemeklēs kādas nieru vai aknu problēmas. Tas būs signāls tam, ka jums pēc iespējas ātrāk jāpārskata savs dzīvesveids. Iespējams, ka jums jātiek vaļā no kaut kādiem kaitīgajiem ieradumiem un jāpamaina ēdienkarte!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru