2017. gada horoskops vīriešiem un sievietēm: mīlestība, karjera, finanses, veselība

PĒRTIĶIS

(1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004…)

SIEVIETES

Sievietes, kuras dzimušas Pērtiķa gadā, beidzot sāks izmantot visu savu dabas doto šarmu. Jūs spēsiet iekarot gandrīz jebkuru vīrieti. Arī profesionālajā jomā jūs gaida augšupeja un vispārēja atzinība. Jūs sadraudzēsieties ar visiem kolēģiem, bet priekšniecība sāks jūs vēl vairāk cienīt.

Pārlieku lielā impulsivitāte, kas ir raksturīga tieši Pērtiķiem, var visnotaļ nelabvēlīgi atsaukties uz jūsu attiecībām ar draugiem un paziņām, tāpēc savas dusmas būtu labi apslāpēt jau to saknē.

VĪRIEŠI

Jūs šajā gadā pilnīgi noteikti nejutīsieties vientuļi, jo jūs nepārtraukti iepazīsieties ar jauniem cilvēkiem un nodibināsiet svarīgus sakarus, tāpēc zvaigznes jums pilnīgi noteikti neiesaka ierauties sevī.

Iespējams, ka Jūs iepazīsieties arī ar savu otro pusīti, kaut gan pašā sākumā pat varbūt nesapratīsiet, ka tā ir viņa. Ja šajā gadā izlemsiet arī apprecēties, tad tiek paredzēta visnotaļ ilga ģimenes dzīve. Profesionālajā jomā jums nāksies cītīgi strādāt.

MĪLESTĪBA

Iespējams, ka šajā jomā jums nedaudz trūks drosmes, lai uzrunātu savu mīļoto cilvēku. Tiem, kuri jau ir attiecībās, vajadzētu kļūt mazliet nopietnākiem, lai jūsu otrā pusīte varētu ar jums rēķināties arī kādā sarežģītākā situācijā. Ja jūs nemainīsieties, tad konflikti un strīdi būs diezgan bieži viesi jūsu mājās.

KARJERA

Diez vai karjera jums šajā gadā būs pirmajā vietā. Jūs negribēsiet nekādas krasas pārmaiņas profesionālajā jomā, turklāt jau pirmajā pusgadā jūs izrādīsiet tādu diplomātiju, ka būsiet spējīgi vienoties ar pilnīgi visiem.

FINANSES

Savu attieksmi pret naudu Pērtiķa gadā dzimušie nemainīs arī 2017. gadā. Jūs tik un tā aizdosiet naudu, veiksiet neapdomīgus pirkumus un ieguldījumus. Uzmanību jāvērš uz to, ka Fortūna 2017. gadā šajā ziņā noteikti nebūs ar jums, tāpēc esiet ļoti piesardzīgi!

VESELĪBA

Šajā jomā šis gads Jums solās būt visnotaļ mierīgs, taču jūs paši varat izprovocēt kaut kādas slimības, tāpēc aizdomājieties par to, ko ēdat un kādi ir jūsu kaitīgie ieradumi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru