21 veids, kā uzturēt svaigas un patīkamas attiecības

  1. No rītiem vai vakaros pavadiet ilgāku laiku gultā smejoties, jokojot un runājot par mērķiem un lietām, kas jūs aizrauj.
  2. Gatavojiet kopīgas maltītes.
  3. Kad esat mājās un nejauši uzskrienat viens otram virsū, izmantojiet šos mirkļus, lai samīļotu viens otru, uzspiestu buču uz lūpām vai piedzīvotu kādu rotaļīgu brīdi.
  4. Izmēģiniet kopīgu aktivitāti, kurā jūs abi varat justies neērti savas neprasmes dēļ. Tomēr neuztveriet to pārāk nopietni.
  5. Kopīgi iemācieties ko jaunu.
  6. Pamēģiniet viens otram iemācīt ko tādu, ko paši labi ziniet.
  7. Sarunājaties viens ar otru izmantojot neko citu kā filmu citātus. Vai tie būtu no multenēm, šausmu filmām vai drāmam – šī saruna var izvērsties jautra.
  8. Dienas gaitā strādājot pie dažādiem projektiem, dalieties ar saviem mērķiem, sapņiem un vēlamajiem notikumu iznākumiem.
  9. Esot darbā ieprieciniet un uzmundriniet viens otru ar jaukiem pārsteigumiem. Vai tā būtu jakas kabatā ielikta zīmīte, somā noslēpta šokolāde vai vienkārši jauka īsziņa.
  10. Piecelieties agrāk un viens otram pagtavojiet mīļākās brokastis.
  11. Pārsteidziet savu partneri neparedzami uzrodoties otra cilvēka priekšā, lai ieturētu kopīgas pusdienas.
  12. Pārliecinies, ka savam partnerim pajautā par viņu dienas notikumiem un kā viņi tajos jutās.
  13. Neaizmirstiet kā ir flirtēt vienam ar otru.
  14. Dodieties vakara pastaigā un vērojiet kā parādās zvaigznes.
  15. Kopīgi izplānojiet atpūtas dienu, kura tiktu pavadīta mājās, ar izslēgtiem telefoniem, datoriem un citām elektroniskām ierīcēm.
  16. Katru nakti pirms gulētiešanas savai otrai pusītei pasakiet, ka mīliet viņu. Varat minēt arī iemeslus.
  17. Spēlējiet spēli ‘’es savā dzīvē esmu pateicīgs par…’’ daudzpunkti aizpildiet ar vārdiem.
  18. Pavadiet kopīgu pēcpusdienu uzvedoties rotaļīgi un pat nedaudz muļķīgi. Varat kopā doties uz vietējo bērnu parku, lai atcerētos kā ir šūpoties, nopirktu iecienītāko saldējumu vai varbūt apmeklēt kino, lai skatītos multeni.
  19. Pavadiet kopīgu pēcpusdienu, lai apskatītu senus foto albumus un dalītos ar kopīgām atmiņām.
  20. Uzrakstiet viens otram vēstuli, kurā pastāstat kā bija šajā personā iemīlēties un par ko tu esi pateicīgs jūsu abu attiecībās.
  21. Ielūdziet ciemos savus draugus, lai kopīgi spēlētu galda spēles un baudītu dzērienus. Paplašiniet savu kopīgo draugu loku iesakot katram cilvēkam līdzi ņemt vienu, līdz šim nepazītu personu.

Avots: lifehack.org

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru