3 horoskopa zīmes, kurām šī nedēļa būs īpaši veiksmīga (18.04 – 24.04)

Vērsis Šī solās būt visai progresīva un produktīva nedēļa, ja vien sekosi savām iegribām, nevis klausīsies citu runās. Centies atrast laiku, lai pašattīstītos, jo tieši šāda veida nodarbes tevi iedvesmos lielākiem darbiem. Iespējams, ka nāksi klajā ar kādu ģeniālu ideju, kas tevi pavadīs vēl ilgu laiku, tāpēc nebaidies, un dari visu, lai to īstenotu! Tiesa, nesteidzies, bet gan sākumā pakonsultējies ar zinošiem cilvēkiem, padomā, cik laika tas tev aizņemtu un vai tu uz to maz būtu spējīgs. Esi reālists, domā praktiski un neļauj mīlas lietām tevi novest no sava ceļa. No pārlieku lielas naudas tērēšanas šonedēļ gan būtu jāizvairās.

Vēzis Jau nedēļas sākumā tev zvaigznes sola karjeras iespējas, tava izvēle ir tās izmantot vai arī mazliet nogaidīt. Taču atceries – laiks ir nauda, tāpēc īpaši nevilcinies! Šonedēļ pat ieteicams būtu iziet no savas komforta zonas un izdarīt kaut ko traku, tev neraksturīgu. Ja parādās jauni piedāvājumi darba sfērā, tad nenoraidi tos, jo, iespējams, ka jaunais piedāvājums būs daudz labāks par pašreizējo. Bet te nu jāatceras – vispirms apdomājies, jo šeit joki būs mazi, ja pārdomāsi! Centies domāt ātri, taču atbildīgi, un rīkoties tāpat!

Strēlnieks Ja neesi attiecībās, tad šī varētu izrādīties laba nedēļa otrās pusītes meklējumiem, taču drīzāk, ka tev pat nebūs jāmeklē, jo otrais cilvēks tevi pats atradīs. Centies nebūt uzstājīgs, neliekot citiem justies slikti. Uzklausi un respektē citu viedokli! Lielisks laiks, lai investētu naudu lielākām un sen lolotām iecerēm. Ja sen biji plānojis iegādāties kaut ko, tad šis tam ir piemērots laiks. Spēsi saplānot gan laiku, gan ieplānot budžetu! Galvenais – neļauj slinkumam ņemt virsroku!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru