3 partneru tipi, ar kuriem nekad nevajadzētu veidot attiecības

Diktatori 

Ja tava otrā pusīte ir uzņēmusies diktatora lomu, tādējādi kontrolējot pilnīgi katru tavu soli, tad tas ir viens no galvenajiem brīdinājuma signāliem attiecībās.

Šādi cilvēki liek tev ciest par to, ka tu nespēj neko izdarīt viņiem pa prātam. Tāpēc būtu vēlams apsvērt domu par šķiršanos un meklēt laimi kaut kur citur vai arī pastāvēt par savu viedokli un cīnīties par savām tiesībām.

Drāmas karaļi un karalienes

Šāda veida cilvēki par visu vairāk mīl uzmanību, it sevišķi, ja apkārt ir daudz cilvēku. Viņi safabricē melus, pārvērš mazas nesaskaņas pamatīgos strīdos, kā arī visu, kas tev ir dārgs, uzdod par savu.

No šādiem cilvēkiem vajadzētu izvairīties, bet ja esi iestrēdzis attiecībās ar kādu no viņiem, tad pieņem lēmumu un pamet šo uzmanības meklētāju.

Narcisi

Narcisiem nepiemīt empātija, it īpaši pret “mīļotajiem cilvēkiem”. Viņi uztraucas tikai un vienīgi par sevi un gandrīz nekad neatvainojas, ja ir pieļāvuši kādu kļūdu. Viņi gaida uzslavas neatkarīgi no tā, cik šausmīgas lietas ir pastrādājuši. Narcisi pat ir spējīgi vērsties ar pretuzbrukumu pret tiem, kas atļaujas norādīt uz viņu kļūdām. Tāpēc šādām attiecībām ir jāpieliek punkts.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru