3 pazīmes, ka esi iemīlējies, taču tas nav pa īstam

Tu esi kopā ar viņu tikai tāpēc, ka baidies no vientulības

Ja esi kopā ar šo cilvēku tikai tāpēc, lai nebūtu viena, tad tā nav īsta mīlestība. Varbūt tu nespēj būt vienatnē ar sevi ilgāk par divām sekundēm un tāpēc ir vajadzīgs kāds, kurš sniedz atbalstu un ir līdzās it visā, ko dari. Tev vajadzētu ieskatīties sevī un padomāt par to, kāpēc tik ļoti ir vajadzīga otra cilvēka klātbūtne. Katrās attiecībās ir ļoti svarīgi būt arī patstāvīgam un neatkarīgam no mīļotā cilvēka.

Jums ir vienas un tās pašas vēlmes

Vai jūs abi tiecaties sasniegt vienus un tos pašus mērķus? Lai arī kopīgas ieceres un sapņi nāk par labu attiecībām, tas nenozīmē, ka jūs būsiet kopā tik ilgi, lai tiešām to visu kopīgi sasniegtu. Padomā par to, kā jūs abi izskatāties kopā šajā brīdī nevis iztēlojies, kas varētu notikt nākotnē. Attiecības būs daudz stabilākas, ja katru dienu veltīsiet viens otra laimei. Ja būsiet kopā ilgāk nekā cerēji, tad tik uz priekšu, bet neuztver to personīgi, ja beigās tomēr nekas nesanāk.

Tu mīli to, kā viņš liek tev justies

Tas vien, ka viņš tev liek justies labi, nenozīmē, ka tiešām iemīlēsies šajā cilvēkā. Visiem, protams, patīk tās sajūtas, kas rodas pirmo reizi satiekoties, tomēr apzinies, ka tās ir tikai tavas un var nebūt abpusējas. Izbaudi šīs emocijas, bet ņem vērā, ka nav vērts to dēļ iemīlēties. Nesasteidz neko un atceries, ka viņam patīk tava sabiedrība, un draudzībai ir jābūt pirmajā vietā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru