3 vispopulārākās kļūdas, kuras tiek pieļautas seksa laikā

Ir cilvēki, kuri strādā uz lidmašīnām. Viņi izpilda visas instrukcijas, iziet kaudzēm treniņu. Kā ir ar seksu? Mums tam negatavo!

Mēs regulāri saskaramies ar nepatīkamām lietām seksa laikā, kas var pamatīgi samulsināt gan mūs, gan arī mūsu partneri. Šo neveiklo brīdi neviens nevēlas piedzīvot. Lai nepieļautu kaudzēm kļūdu ir jāmācās tās labot pareizi.

Protams, visideālāk būtu, ja tu nepieļautu šīs kļūdas vispār. Mūsu intīmā dzīve ir personīga, taču tu vari atstāt sliktu iespaidu uz savu seksa partneri to noteikti tu vēlies vismazāk.

Mēs tev iemācīsim, kā šīs 3 biežākās problēmas nepieļaut.

Pirmā seksa kļūda

Mēs saistām mīlestību ar seksu. Seksa laikā bieži sakām ”Es tevi mīlu”. Diemžēl tas nav pareizi. Mums it kā liekas, ka starp šīm divām lietām ir kas kopīgs, bet tā gan nu nav.

Seksu un mīlestību ir pēc iespējas tālāk jātur vienu no otras. Agrāk vai vēlāk, kopīgojot šīs divas lietas, var sanākt negaidīts strīds, kuru tu vēlies vismazāk.

Otrā seksa kļūda

Otrā kļūda – runāt par daudz vai par maz seksa laikā. Labāk ļaujiet seksam runāt nevis runājiet paši, jo šajā tuvības brīdī tu vari daudz ko pateikt ne tā. Lai uzlabotu savu seksuālo dzīvi vajag praktizēties un mācīties. Mazāk vārdu – vairāk laika aktivitātēm.

Trešā seksa kļūda

Trešā kļūda tiek pieļauta ļoti bieža un tā ir – fizisko tuvību uzskatīt kā pašsaprotamu. Tu uzskati, ka tas nav nekas īpašs un ir pavisam parasta lietas, kas ir jādara starp pāriem. Tu to uztver tāpat kā ēšanu vai iešanu dušā.

Sekss – tev ir tas jauztver kā kaut kas lielisks un ļoti īpašs. Ja tu spēsi katru seksa reizi novērtēt, tad tava seksuālā dzīve krasi uzlabosies un to pamanīs arī tavs partneris.

Lai pareizi nodarbotos ar seksu tev ir daudz jāmācās, taču tas nav neiespējami, jo iemācīties var pilnīgi visu. Mācies, praktizē un tev viss izdosies!

Avots:

 

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru