Horoskops nedēļai no 20. līdz 26. augustam – pašapziņas pieaugums!

Uzzini, kas šonedēļ sagaidāms katras zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs nedēļas notikumi, tad izlasi  horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šonedēļ ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

AUNS

Šajā nedēļā pastāv diezgan nopietna konflikta iespējamība ar cilvēkiem, kuri centīsies Jums diktēt kaut kādus savus noteikumus. Nav izslēgs, ka šis strīds beigsies ar ilggadīgu attiecību beigšanos, taču, ja Jums tas nebūt nav izdevīgi, pacentieties atrast kompromisu, lai apmierinātu gan savas intereses, gan šo indivīdu prasības, kā arī saudzējiet savu veselību!

Labvēlīgās dienas: 22.

Dienas, kurās jāuzmanās: 26.

VĒRSIS

Šajā nedēļā Jūs gaida kaut kas labs! Nav izslēgts, ka Jūs kaut kādā situācijā izrādīsiet savu iniciatīvu, kas gala rezultātā palīdzēs notikt kaut kādam svarīgam un patīkamam notikumam, turklāt ir gaidāmi arī ievērojami panākumi profesionālajā ziņā, tomēr Jums tiek rekomendēts rūpīgi izvēlēties savus vārdus un pacensties neapvainot nevienu no apkārtējiem.

Labvēlīgās dienas: 24.

Dienas, kurās jāuzmanās: 23.

DVĪŅI

Šajā nedēļā Jums noteikti tiek rekomendēts neuzsākt kaut kādus biznesa projektus, jo pastāv liela krāpniecības iespēja, turklāt nav vērts arī veikt lielus pirkumus, komunicēt ar tiem, kuri pastāvīgi žēlojas par naudas trūkumu un aizdot naudu, kā arī apciemot šaubīgus un neuzticamus cilvēkus.

Labvēlīgās dienas: 26.

Dienas, kurās jāuzmanās: 25.

VĒZIS

Šajā nedēļā Jūs varat saskarties ar pilnībā objektīvu kritiku. Paanalizējiet situāciju un pieņemiet pretenzijas – liela iespējamība, ka tas nākotnē palīdzēs izvairīties no jaunām kļūdām un rosinās Jūsu profesionālo izaugsmi. Šajā periodā Jums var nākties pieņemt kādu svarīgu un diezgan steidzīgu lēmumu, kas tā vai citādi būs saistīts ar darba sfēru.

Labvēlīgās dienas: 22., 26.

Dienas, kurās jāuzmanās: 23., 25.

LAUVA

Šajā nedēļā Jums kaut kādā veidā var sanākt izrādīt bezatbildību, kas var novest pie kaut kādiem zaudējumiem, tāpēc neļaujiet visam ritēt savu gaitu, bet gan dariet kaut ko lietas labā! Ir iespējams arī konflikts ar kādu no tiem cilvēkiem, kurš būs uzdrošinājies kritizēt Jūsu darbības vai sasniegumus, tomēr Jūsu psiholoģiskais stāvoklis šajā nedēļā uzlabosies un Jūs, visticamāk, atradīsiet jaunu spēka avotu!

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 27.

JAUNAVA

Šajā nedēļā kāds Jums var izteikt kādu unikālu piedāvājumu, taču, lai to izmantotu, Jums var nākties kaut ko kardināli mainīt, tāpēc nav fakts, ka Jums pietiks drosmes tam piekrist, tomēr, ja Jūs to pieņemsiet, tas uzsāks jaunu etapu Jūsu karjerā un varbūt pat visā Jūsu dzīvē, turklāt ir gaidāms arī pašapziņas pieaugums.

Labvēlīgās dienas: 24.

Dienas, kurās jāuzmanās: 25., 26.

SVARI

Šajā nedēļā Jums ir visas iespējas saņemt kādu visnotaļ dāsnu dāvanu, taču nav izslēgts, ka kāds ar šo cēlo žestu centīsies panākt Jūsu piekrišanu kaut kādā jautājumā. Šajā periodā noteikti nav ieteicams pārkāpt kaut kādus vispārpieņemtus noteikumus un nevērīgi attiekties pret kaut kādām garlaicīgām lietām.

Labvēlīgās dienas: 25.

Dienas, kurās jāuzmanās: 23.

SKORPIONS

Šajā nedēļā manāmi pieaugs Jūsu darba efektivitāte, kas palīdzēs Jums sasniegt ievērojamus panākumus profesionālajā jomā. Protams, ka Jūs sagaida arī kaut kādi šķēršļi, kas būs jāpārvar, taču Jūs ar tiem lieliski tiksiet galā, turklāt Jūs veiksmīgi atbrīvosieties arī no kaut kādām senām problēmām, kas Jūs visu šo laiku ir kaitinājušas, bet, ja Jūs esat radoša personība – pie Jums atnāks iedvesma!

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 22., 26.

STRĒLNIEKS

Šajā nedēļā Jūs varat saskarties ar kaut kādām problēmām darbā, tāpēc, iespējams, ka Jūs būsiet spiests lūgt kāda cita palīdzību. Pastāv neparedzētu tēriņu iespējamība, kas tā vai citādi būs saistīta ar sadzīves sfēru, ar mitekli vai cilvēkiem, kas dzīvo ar Jums zem viena jumta. Zvaigznes šajā nedēļā iesaka arī pasaudzēt savu veselību un izvairīties no alkohola lietošanas!

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

MEŽĀZIS

Šajā nedēļā Jums ir visas iespējas uzsākt konstruktīvu un visnotaļ ilglaicīgu sadarbību, bet, lai tas notiktu, iespējams, Jums nāksies pieņemt kaut kādus specifiskus nosacījumus un atteikties no kaut kādiem citiem piedāvājumiem. Iespējams, Jūs šajā nedēļā izlemsiet pievērsties savai veselībai un sāksiet ievērot kaut kādus konkrētus ikdienas rituālus, lai savestu to kārtībā!

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 22., 25.

ŪDENSVĪRS

Šajā nedēļā pacentieties savās lietās neielaist nevienu no malas, jo pastāv liela iespējamība, ka kāds apzināti vai neapzināti kaitēs visam tekošajam procesam un to palēninās, turklāt nav izslēgts arī konflikts ar cilvēku, kuru Jūs pilnībā nesaprotat, tāpēc pacentieties būt taktiskāks un nekritizējiet visu to, ko viņš dara, arī tad, ja viņš nav Jūsu gaumē.

Labvēlīgās dienas: 24., 26.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

ZIVIS

Šajā nedēļā Jums var pavērties jaunas perspektīvas. Nav izslēgts, ka kāds Jums piedāvās piedalīties kādā projektā, kas sāksies septembra beigās vai oktobrī. Šajā periodā ir iespējams konflikts ar kādu bērnības draugu vai cilvēku, ar kuru sazināties jau gadiem, taču pacentieties izvairīties no šī strīda, pretējā gadījumā – salabšanas process nesolās būt no vieglajiem!

Labvēlīgās dienas: 20.

Dienas, kurās jāuzmanās: 24.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru