Zodiaka zīmes, kuras šajā nedēļā pavadīs veiksme (27. augusts – 2. septembris)

Uzzini, kurām Zodiaka zīmēm šī nedēļa solās būt veiksmīga!

Šo zīmju pārstāvjiem pašreizējais planētu stāvoklis ir visai veiksmīgs,  tāpēc noskaidro, kuras dzīves jomās jūs pavadīs veiksme un kur gaidāma vislielākā izaugsme!

Lauva

Šonedēļ atjaunosi kontaktus ar tiem, kurus sen neesi saticis. Dalīsies ar saviem vasaras iespaidiem un nākotnes plāniem. Šī nedēļa sola interesantas un iedvesmas pilnas diskusijas ar līdzīgi domājošajiem, kas zina, varbūt kopīgi uzsāksiet kādu projektu!

Lai arī ko tu šonedēļ nedarītu, tev veiksies, taču nepaļaujies uz to, bet gan rēķinies arī ar sava veida izgāšanos! Jebkurā gadījumā šis ir piemērots laiks jaunu draudzību veidošanai un jaunu projektu uzsākšanai.

Skorpions

Sapratīsi, ka viss tomēr nenotiek tāpat vien, un ka arī sliktajām lietām ir savs labums. Lai vai kā, šonedēļ tu gūsi milzīgu gandarījumu par līdz šim sasniegto. Koncentrējies uz darbu veikšanu vienatnē – ies ātrāk un labāk!

Nedēļas otrajā pusē ieteicams satikties ar draugiem un pavadīt laiku kopā – gūsi emocionālu piepildījumu un stimulu darboties tālāk!

Ūdensvīrs

Atrisināsies kāda pagātnes problēma, kura tevi jau labu laiku ir nomākusi. Tās atrisināšana pavērs skatu uz citām lietām.

Neierobežo sevi, izglītojoties tikai savā lauciņā, painteresējies arī par pilnīgi pretējām lietām, nav izslēgts, ka izmēģināsi kaut ko jaunu un sev neraksturīgu.

Ieteicamas gan iekšējas, gan arī ārējas pārmaiņas!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru