30. decembrī dzimušie – kādi viņi ir?!

 

o-knit-sweaters-facebook

 

Ar 30. decembrī dzimušajiem ir ļoti patīkami komunicēt, taču nekādā gadījumā nevajadzētu mēģināt nonākt pretrunā ar viņiem vai apstrīdēt viņu varu. Lielākajai daļai šajā datumā dzimušo ļoti svarīga ir vara – viņiem nav citas izvēles, tomēr viņiem būtu jābūt arī visnotaļ piesardzīgiem, jo, ieņemot augstu amatu, viņi riskē attīstīt sevī domāšanu, kas viņu pašu vārdiem saucas ” es arī bez Jums visu zinu”. Atrodoties augstā amatā, šie Mežāži ar laiku var sākt pieturēties pie ļoti stingriem principiem, kas kolēģos, padotajos un arī tuvajos cilvēkos var izsaukt nepatiku.

 

Lasi vēl: Decembrī dzimušie – rakstura iezīmes, saderība un veiksmīgās dienas

 

Tas nav nekāds pārsteigums, ka šiem cilvēkiem mēdz būt problēmas ar vadību. Tas notiek tāpēc, ka viņiem pašiem ir savi personīgie uzskati par to, kā būtu labāk. Tajā gan slēpjas arī viena no labākajām viņu rakstura īpašībām – viņi vienmēr domā ļoti konstruktīvi.

Šie cilvēki necieš nekārtību. Ja kārtību ieviest nav iespējams, tad viņi vienkārši savāc savas mantas un aiziet. Viņiem noteikti nepatīk uzkrāt lietas. Viņiem ir tikai viss nepieciešamais, lai sadzīvē ievestu kārtību. Apkārtējie reizēm domā, ka šī vienkāršība ir saistīta ar naudas trūkumu, taču tas tā nebūt nav. Viņi zina, kā pārvaldīt savu naudu, iegūstot no tās maksimālu labumu.

Šie Mežāži slikti pārcieš nepatikšanas. Problēmas darbā var laupīt viņiem miegu. Saskaroties ar problēmu, kas ir radusies kāda cita nolaidības dēļ, viņi nonāk pilnīgā neizpratnē, kas liedz viņiem normāli strādāt. Labākais veids, kā tikt galā ar šo problēmu – iemācīties pieņemt lietas tādas, kādas tās ir.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru