4 iemesli, kāpēc cilvēki pamet arī tos partnerus, kurus ļoti mīl

Pārāk paredzama rīcība

Iespējams, ka šis šķiet visai sekls iemesls, lai pamestu savu partneri vai uz viņu apvainotos. Ja esi vairāk kā drusciņ paredzams, iespējams, ka tas var garlaikot tavu otro pusīti. Tas nav jāuztver personīgi, bet gan jāsaprot, ka tiek dota iespēja izzināt lietas, kuras agrāk nekad neesat mēģinājuši.

Komunikācija ir panākumu atslēga, runā ar otro pusīti par lietām, ko vēlies darīt. Varbūt vajadzētu pārsteigt viņu ar ceļojumu?

Nejušanās iekārotam/-ai

Dažkārt attiecības pienāk brīdis, kurā attiecības noplok un tu jūties nevienam nevajadzīgs. Ir svarīgi saglabāt intīmās attiecības svaigas (dažādos veidos), kā arī jāpārliecinās, ka padari otro pusīti ļoti vērtīgu.

Nevērīga izturēšanās

Pienāk brīži, kad tu netīši sāc nevērīgi izturēties pret mīlestību un tās izpausmi. Tas ir briesmīgi, it īpaši, ja otrā pusīte tiek ignorēta, tādējādi tiek nodarīts pāri viņas jūtām. Ir svarīgi pievērst mīļotajam nedalītu uzmanību. Citādi pienāks brīdis, kad paliksi viens pats.

Vientulība

Vientulība izveidojas nevērīgas izturēšanās dēļ. Tavs mīļotais cilvēks jūtās vientuļi pat tad, kad ir ar tevi kopā. Ja esi ievērojis, ka partneris vairs tev neko nejautā un nerunā ar tevi, tad viņš noteikti jūtās vientuļi.

Avots: higherperspectives.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru