4 pazīmes, ka jūs vairs neesat iemīlējušies

Pēkšņas izmaiņas

Ja attiecībās kaut kas nav kārtībā, var pienākt brīdis, kad otrs cilvēks nedaudz izmainās un sāk darīt kaut ko tādu, kas viņam nav raksturīgs. Dažreiz šīs pārmaiņas var būt pozitīvas gan viņam, gan jūsu attiecībām, bet dažreiz tās var nozīmēt to, ka viņš vēlas apmierināt kāda cita cilvēka vajadzības, kas ir svarīgākas par tavām.

Šādos gadījumos ir svarīgi visu izrunāt un noskaidrot, kāds ir šo izmaiņu iemesls. Noskaidro, vai viņš vēlētos iesaistīt arī tevi jaunajās aktivitātēs, lai jums būtu vēl kādas kopīgas intereses.

Viņš vairs neizrāda pieķeršanos

Ja pamani, ka partneris vairs nevēlas izrādīt tuvību, piemēram, ar pieskārieniem, glāstiem, apskāvieniem vai kādu citu fizisku kontaktu, un atsakās būt daļa no tavas dzīves, tā var būt pazīme, ka viņš tevi drīz pametīs.

Šis ir viens no nopietnākajiem brīdinājuma signāliem, kam ir jāpievērš uzmanība pēc iespējas ātrāk.

Viņš nevēlas runāt

Ja partneris ar tevi vispār vairs nerunā un nevēlas to darīt, tas ir nopietnākais brīdinājums tam, ka attiecības ir kritiskā stāvoklī. Tev ir jāmēģina saprast, kāpēc viņš nevēlas runāt. Ja nepalīdz pat tavs godīgums, sapratne un vēlme sadarboties, un viņš nevēlas atrasties tavā tuvumā, tad padomā, vai ir kas tāds, ko esi darījusi nepareizi. Var sākt ar atvainošanos, bet nekad nevar zināt, kāda ir patiesā problēma, kamēr viņš pats to nepasaka.

Jūs vairs nepavadāt laiku kopā

Ja viņš speciāli no tevis izvairās un mērķtiecīgi cenšas vairāk pavadīt laiku kopā ar citiem cilvēkiem, tad tev ir jārunā par to un jāprasa, kāpēc viņš nevēlas būt tavā tuvumā. Ja arī atbildi nebūs viegli dzirdēt, tu vismaz zināsi, kāds ir viņa rīcības iemesls.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru