4 svarīgas lietas, kuras vīrieši slēpj no sievietēm

  1. Arī viņš jūtas nedroši par savu ķermeni

Jā, tā ir. Arī tad, ja viņš izskatās kā Deivids Bekhems.

Iespējams, ka daži vīrieši ne vienmēr pievērš uzmanību savai higiēnai, tomēr tas nenozīmē, ka viņi nejūtas nedroši par saviem liekajiem kilogramiem, krunciņām vai sirmojošajiem matiem.

  1. Viņam nav neviena ar ko parunāt

Vīriešu savstarpējās attiecības nozīmīgi atšķiras no sieviešu attiecībām.

Viena no lielākajām atšķirībām ir tā, ka vīrieši neizmanto savus draugus kā atbalsta tālruni, lai izklāstītu visas savas dzīves problēmas. Viņi runā par atvaļinājuma plāniem, TV pārraidēm, vai to, kā sokas darbā, bet viņi nejūtas komfortabli runājot par dzīvi, nāvi, bailēm, un visu, kas ar to saistīts.

Un patiesi žēl, ka tā.

Nākamreiz, kad viņam grūtības sagādā svarīgo tēmu apspriešana, ņem to vērā. Viņam nemaz nesanāk apgūt runāšanu par šādām tēmām.

  1. Neviens viņu nenobārsta komplimentiem.

Vīrieši saņem uzslavas par veikumiem darba vidē vai mācību iestādē, tomēr, lielākoties nav izveidojusies kultūra, kuras ietvaros vīrieši saņemtu komplimentus no līdzcilvēkiem vai tāda paša ranga kolēģiem.

Vai tu dusmojies, ka tavs vīrietis neievēroja tavas jaunās bikses? Kad tu pēdējo reizi ievēroji, ka viņam mugura ir jauns krekls? Vai esi kādreiz teikusi, ka viņš lieliski izskatās saposies kādam īpašam notikumam?

Arī vīriešiem nepieciešams apstiprinājums u komplimenti – viņiem vienkārši nepadodas to lūgšana.

  1. Viņam patīk bērni

To ir grūti atzīt, jo sabiedrība visai dīvaini uztver pieaugušus vīriešus kopā ar bērniem.

Kad tēvs pārāk bieži aizved bērnus uz parku, tur esošās mātes viņam velta dīvainu skatienu. Turklāt, ja bērns nokrīt vai sasitas, šķiet, ka visas mātes saausās un saskatās, gaidot, ko tēvs teiks bērnam un vai pareizi rīkosies.

Statistikas dati liecina, ka vīrieši biežāk nodara pāri bērniem, salīdzinājumā ar sievietēm, tomēr, tas ir briesmīgi, ka citi tevi uzskata par vainīgu tajā, ko nekad nedarītu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru