4 zinātniski pierādīti veidi, kā piesaistīt vīriešu uzmanību

1.Biežāk smaidi!

Smaids var iedrošināt viņu pienākt tev klāt. Attiecību eksperts Dr. Allens iesaka arī lietot sarkanu lūpu krāsu. Mūsu četrkājainie priekšteči savulaik piesaistīja tēviņu uzmanību ar pietūkušiem ārējiem dzimumorgāniem. Tagad, kad staigājam uz divām kājām, intīmās vietas ir diezgan labi apslēptas, un evolūcijas gaitā pretējo dzimumu sāka pievilkt citas, redzamās lūpas.

2.Veido acu kontaktu un pēc tam novērsies!

Smaids kombinācijā ar acu kontaktu zemapziņā vēsta vīrietim, ka tu viņu akceptē kā potenciālo partneri.

Dr. Alens skaidro, ka cilvēkiem, salīdzinot ar visām pārējām sugām, ir vairāk acu baltuma, un tas ir galvenokārt tāpēc, ka mēs ar acīm biežāk komunicējam. Tāpēc pielieto šīs spējas un izvēlies piemērotu acu laineri, kas paspilgtinātu tavu skatienu.

3. Spēlējies ar matiem!

Iedomājies, ka esi bārā, skolā vai pārtikas veikalā. Viņš ir dažu metru attālumā un skatās spēli, lasa par literatūras vēsturi vai sniedzas pēc tunča konserviem. Velti viņam 3 – 5 sekunžu ilgu skatienu, kopā ar apburošo smaidu, un atgriezies pie iepriekšējām darbībām.

Kad vienā rokā turi iepirkumu grozu, ar otru roku lēnām izbrauc caur matiem, pavirpini tos un tad ļauj lēnām noslīdēt gar aklu un atslēgas kaulu.

4. Izliec muguru!

Jā, varbūt tas izklausās muļķīgi, bet ļauj dabai izmantot savu pievilināšanas taktiku, kamēr pati nodarbojies ar ikdienišķām lietām.

Muguras izliekšana (kas praktiski nozīmē atšaut dibenu) ir tieši tas, ko gandrīz visas zīdītāju mātītes dara meklēšanās laikā. Tas ir signāls, ka mātīte atzinīgi novērtējusi tēviņa riesta deju un ir gatava pāroties. Tāpēc padomā par visu DNS vēsturi, kas plūst cauri puisim trešajā ejā, kad viņš vēro, kā izstiepies un sniedzies pēc brokastu pārslām.

Avots: yourtango.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru