4 zodiaka zīmes, kurām ir visgrūtāk nomest svaru

Šīm zodiaka zīmēm, diemžēl, ir visgrūtāk notievēt… Kuras tās ir?

ŪDENSVĪRS

Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem ir ļoti grūti sev atteikt mazos dzīves prieciņus, tostarp garšīgu ēdienu, kas gana bieži turklāt ir neveselīgs un kalorijām bagāts. Parasti viņi ir ļoti lieli saldumu mīļotāji. Tajā pašā laikā sports nav viņu mīļākā aktivitāte, jo viņi dod priekšroku pavadīt laiku daudz intelektuālākās nodarbēs.

VĒRSIS

Vērsis ļoti mīl tādus vienkāršus priekus kā garšīgi paēst. Šīs zodiaka zīmes tendence vizu uzkrāt, tostarp naudu, titulus, sasniegumus, paradoksālā kārtā attiecas arī uz lieko svaru. Daudziem no viņiem patīk ēst, tā teikt “uzkrājot nākotnei”, un tādēļ lielai daļai ir problēmas ar lieko svaru.

ZIVIS

Šīs zodiaka zīmes pārstāvji principā ir diezgan lēni, tāpēc nomest liekos kilogramus, skrienot lielā tempā pa pilsētu un risinot dažādus uzdevumus – nav priekš viņiem. Turklāt viņi reti kad ir tik ieciklējušies uz savu ārieni, lai tas viņus pamudinātu sevi nomocīt ar diētām un sporta aktivitātēm. Tajā pašā laikā, ja Zivīm ir liekie kilogrami, tie tomēr viņas satrauc, bet “atrisina” viņi šo problēmu savā stilā – noslēdzoties, apvainojoties un dusmojoties uz visu pasauli.

DVĪŅI

Tāda nevienkārša lieta kā tievēšana prasa iekšējo disciplīnu, kas Dvīņiem ir absolūti sveša. Skatoties uz savu izplūdušo atspulgu spogulī, viņi sev iestāsta, ka viss jau nemaz nav tik slikti un dodas vēlās vakariņās ar draugiem, baudot kalorijām bagātu ēdienus un dzērienus. Nākamajā dienā sporta zāles vietā viņi atkal dod priekšroku kaut kam interesantākam.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru